in

Dit ziet u niet in de media: Virale compilatie agressieve migranten

Gisteren deelde Johannes Huber, AfD-parlementslid in de Bundestag, een video op zijn Facebook-profiel die binnen zeer korte tijd een enorme verspreiding op vond.

Het toont beelden die de staats- en mainstream media ons al jaren bewust onthouden.

Backup:

https://www.youtube.com/watch?v=DGctyVVviEQ

De is getiteld: “Vluchtelingenbestorming in Bosnië”. En verder: “Aan de Kroatisch-Bosnische grens: agressieve migranten willen allemaal naar komen”.

Citaat:

“Hier zie je nu enkele van deze vreedzame vluchtelingen, die meer lijken op een menigte islamitische strijders dan op arme vluchtelingen die bescherming nodig hebben. Ze lopen hier agressief door de straten, dominant en gewapend met stokken, schreeuwen en andere islamitische strijdkreten (…)”.

Steeds weer de militante kreet “Allahu Akbar”

De beelden en opnames van de video zijn zeer veelzeggend als het gaat om de (vaak islamitisch gemotiveerde) neiging tot geweld van bepaalde migrantengroepen.

De video bestaat echter uit een compilatie van verschillende sequenties van verschillende plaatsen en op verschillende tijdstippen. De meeste scènes zijn niet ….

Lees verder bij de bron: Fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Puinhoop wordt steeds groter: Belastingdienst laat schulden verjaren en belastingbetaler kan naar centen fluiten

Hysterie kan los: Eerste besmetting met coronavirus in Nederland