in , , , ,

Anarchie en burgeroorlog bedreigt Frankrijk en binnen vijf jaar zou de situatie onomkeerbaar kunnen zijn

refugee 1541105485
pixel2013 / Pixabay

Voordat we naar gaan wil ik eerst even aanhalen dat dit aan de hand is in vele grote steden in Europese landen. Neem , Italië, , en daar is exact hetzelfde aan de hand.

Tugdual Denis, hoofdredacteur van het Franse nieuwscentrum Valeurs Actuelles, tweette een foto van een interview afschrift waar Gerard Collomb, de voormalige minister van Binnenlandse Zaken van Frankrijk, de ontwrichting van Frankrijk voorspelt als gevolg van .

Het is weer eens raak in Frankrijk. Verschillende incidenten met een hoofdrol voor gewelddadige jongeren, die auto's in brand staken en ruiten kapot sloegen.  Via sociale media stookten de mannen elkaar op om geweld te plegen en in diverse steden kwam het dan ook zo ver.

De Franse Minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner besloot tot de inzet van meer agenten, maar die inzet heeft niet kunnen voorkomen dat in een sloppenwijk (noemt men eufemistisch voorsteden) nabij Parijs een sportwinkel werd geplunderd. Ook brandstichtingen werden in het land gemeld, zo branden talloze auto's af met name in Lyon.

Oud-minister Collomb is bijster pessimistisch over de stabiliteit en toekomst van Frankrijk.

Voormalig Minister van Binnenlandse Zaken, Gerard Collomb, liet in een interview doorschemeren dat hij verwacht dat het land stelselmatige problemen in huis heeft gehaald. Het gaat hier dus niet meer over incidenten, maar over een patroon. Zo zegt hij: “It's really worrying. What I read every morning in police reports reflect a very pessimist situation. Relationships between people are very hard, people don't want to live together.

https://twitter.com/DamienRieu/status/1057770910411907073

Om te voorkomen dat de jongeren vannacht in Lyon escaleerden zette de traangas in. Op de beelden is te zien hoe jongeren van niet-Europese komaf de straten van Lyon terroriseren en intimiderend schreeuwen. De Franse politie spreekt over incidenten, maar daarmee rekken ze de betekenis van het woord ‘incident' wel erg op. Want het gaat hierbij niet om op zichzelf staande situaties. Gewelddadige bendes trekken vaker door de steden en het onveiligheidsgevoel van de Fransen neemt snel toe.

Dit kan natuurlijk niet los worden gezien van het feit dat het land onderdak biedt aan tienduizenden illegale immigranten en de implementatie van een radicale multiculturele samenleving, het walhalla van Europa volgens de schoolboekjes. staatsmedia en naïeve mensen.

Dat walhalla begint echter steeds meer op een walhella te lijken. Volgens de voormalige minister Collomb zijn de incidenten het gevolg van mislukte immigratiebeheersing en integratie. Het is belachelijk hoe de minister spreekt over het uiteenvallen van het land terwijl hij zelf als minister nauwelijks iets heeft ondernomen. Frankrijk groeit uit elkaar, het land verbrokkelt en geen enkele politicus is in staat dit te stoppen: “Yes, I'm thinking of a secession, that's what is worrying me.

De voormalige minister vreest dus dat het land uit elkaar valt. Daarmee kan Frankrijk binnenkort gaan behoren tot het lijstje failed states van Minister Stef Blok. Ach, wat kunnen we eraan doen? Laat ons eten en drinken, want morgen sterven wij.

Dit is het vertaalde interview:

“- Het is echt zorgwekkend. Wat ik elke ochtend in politierapporten lees weerspiegelt een zeer pessimistische situatie. Relaties tussen mensen zijn heel moeilijk, mensen willen niet samenleven …

– Wat is de verantwoordelijkheid van immigratie?

– Reusachtig. Daarom hebben we geprobeerd de te veranderen met Emmanuel Macron.

– Je wet valt alleen illegale immigratie aan. De wettelijke wet staat toe dat elk jaar 200.000 mensen op het grondgebied worden toegelaten.

– Het is waar. We doen het stap voor stap. Maar het is nog steeds een probleem.

– Denk je dat we geen immigratie meer nodig hebben in Frankrijk?

-Ja absoluut

– U had het eerder over het “vivre-ensemble” (Franse uitdrukking voor multiculturalisme). Wat gebeurt er?

– Gemeenschappen in Frankrijk vechten steeds meer met elkaar en het wordt erg gewelddadig …

-Waar ben je bang voor? Een splitsing? Een afscheiding?

– Ja, daar denk ik aan, dat is wat me zorgen baart.

– Hoeveel tijd voordat het te laat is?

– Ik wil mensen niet bang maken, maar ik denk snel.

– Hoe veel?

– Het is moeilijk in te schatten, maar ik zou zeggen dat over vijf jaar de situatie onomkeerbaar zou kunnen zijn. Ja, we hebben vijf, zes jaar om het ergste te voorkomen. Na…”

Gerard Collomb uitte dezelfde gevoelens tijdens zijn vertrekceremonie, toen hij voorspelde dat er in de nabije toekomst een burgeroorlog zou plaatsvinden in Frankrijk.

Door de oproep braken er in heel Frankrijk rellen uit. In Lyon richtten groepjes jongeren vernielingen aan, staken ze auto's in brand en gooiden ruiten stuk. De politie moest in totaal twaalf jongeren oppakken, waarvan er tien minderjarig waren.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
asielzoekers 1541104289

Iedereen is overlast asielzoekers AZC Ter Apel helemaal zat, buschauffeurs dreigen nu met boycot

belastingdienst 1541154060

Tandenborstels tellen 2.0