in , , ,

Waar moskeeën worden beveiligd: In één jaar 3000 christelijke gebouwen/symbolen in Europa vernield, geplunderd of in brand gestoken

Islam EU

Een golf van antichristelijk geweld overspoelt Europa. In 2019 werden zo’n 3000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten vernield, geplunderd of in brand gestoken. De toenemende haat tegen het christendom valt samen met het snel groeiende aantal moslimmigranten in Europa.

Het zal daarom niemand verbazen dat het grootste aantal aanvallen en aanslagen in top immigratieland Frankrijk plaatsvonden. Daar vinden dagelijks gemiddeld drie van dergelijke ‘incidenten’ plaats. Duitsland volgt met twee per dag, maar ook in België, Groot Brittannië, Denemarken, Ierland, Italië en Spanje is er een flinke toename.

Voor Nederland zijn geen directe cijfers, omdat het overheidsbeleid is deze haatmisdrijven zoveel mogelijk uit de media en officiële statistieken te houden.

Het conservatieve Gatestone Institute zette alle gevallen van brandstichting, schending (met urine en uitwerpselen), vernieling, plundering, vandalisme, diefstal en in een enkel geval zelfs satanisme tegen christelijke doelwitten op een rijtje.

De daders worden zelden gepakt, en als dat al gebeurt dan censureert de media alle informatie over hun identiteit en etnische afkomst, en wordt standaard over ‘verwarde’ mannen (en vrouwen) gesproken. Hierdoor hoeven deze antichristelijke aanvallen niet officieel als ‘hate crimes’ te worden geregistreerd, waardoor de officiële misdaadstatistieken ook op dit vlak een vals beeld van de realiteit schetsen.

In Spanje worden de meeste aanvallen op kerken en kruissymbolen voornamelijk uitgevoerd door radicale feministen, anarchisten en andere extreemlinkse activisten, die –net als radicale moslims- het doel hebben om het Westerse christendom permanent uit het openbare leven te bannen.

Vandalisme, diefstal, besmeurde heiligdommen, extreemlinkse leuzen

De meeste van deze aanvallen bestaan uit vandalisme en vernieling, waarvan lastig te bewijzen zou zijn dat het inderdaad om antichristelijke haatdaden gaat. Ook worden er veel kostbaarheden uit kerken gestolen, vaak door zeer goed georganiseerde bendes die zelfs drones gebruiken om hun doelwitten zo goed mogelijk te observeren en in kaart te brengen. Soms worden zelfs afvoerpijpen en complete daken gestolen.

In Spanje en Zwitserland werden kerken bespoten met feministische en extreemlinkse leuzen, onder meer met de regenboog, het symbool van de transgender / LGBT+ gemeenschap.

Veel aanvallen en aanslagen lijken echter wel degelijk religieus gemotiveerd, omdat talloze schilderijen van Jezus Christus en beelden van Maria werden beklad, besmeurd met uitwerpselen, of vernield. Het zijn vooral katholieke gebouwen die het doelwit van hate crimes zijn, al gebeurt het met name in Duitsland ook tegen protestantse kerken.

‘Beschaving is verloren als ons verleden wordt ontkend’

Zoals velen inmiddels beseffen wordt deze verontrustende trend gebagatelliseerd door de mainstream media, die tegelijkertijd de veel zeldzamere ‘hate crimes’ tegen islamitische symbolen zoals moskeeën juist extreem uitvergroten. Alleen de brand in de Notre Dame kon niet door de media worden genegeerd. Desondanks werd er niet of nauwelijks ingegaan op de talloze aanwijzingen voor brandstichting.

Uit de officiële Franse statistieken bleek in november vorig jaar dat er meer dan 10 x zoveel geweld tegen christenen als tegen moslims wordt gepleegd, maar dat de media zich uitsluitend focussen op moslims als ‘slachtoffers’.

De centrumrechtse ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
zorgpremie

Zorgkosten – onhoudbaar of politieke incompetentie?

Major General Qassem Soleimani at the International Day of Mosque 05 2

Teheran dreigt met “ernstige vergelding” nadat Iraanse topgeneraal gedood werd in Amerikaanse luchtaanval