in , , , ,

Asielcrisis: Steeds minder landen van herkomst bereid om “vluchtelingen” terug te nemen

afrika vluchtelingen asielzoekers ceuta

Eigenlijk verbaast dat niet: steeds meer arme landen halen opgelucht adem wanneer veel van hun jonge mannen, die in hun thuisland geen baan en geen perspectief hebben, vertrekken richting – ook al hebben ze daar überhaupt geen recht op asiel.

Opdat deze jonge mannen steeds weer vers “Europees geld” naar de landen van herkomst overmaken en zodoende indirect voor een klein beetje welvaart zorgen, zonder daar veel voor te hoeven doen, moeten ze natuurlijk wegblijven uit hun thuislanden

. De lijst met zulke landen is nu – logischerwijze – tamelijk lang geworden:

Voor 13 landen in Azië en dreigen nu echter restricties bij de verstrekking van visa voor het Schengen-gebied. Ze staan op een zwarte lijst van de , waarover de “Welt am Sonntag” bericht.

Daar zou de bereidheid “onvoldoende” zijn om de volkenrechtelijke verplichting na te komen de eigen burgers terug te nemen.

Het gaat daarbij vooral om mensen wier asielaanvraag in Europa is afgewezen. Men zou echter niet van plan zijn om de toestemmingen om Europa binnen te komen te schrappen of te beperken, deelde de Europese Commissie mee aan de “Welt am Sonntag”.

Brussel wil volgens het bericht eerst “een dialoog starten” met ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
roths 759x500

Nieuwe waarschuwing van de Rothschild mafia: Permanente pandemie

1 Bill Gates Vaccines

Duitsland: Twee derde van medisch personeel kwam niet opdagen voor vaccinatie afspraak