in ,

Awaken!! – David Icke komt naar Nederland!

awaken e1465057387383

Wat is het tegenwoordig toch gemakkelijk bewust te worden van wat er werkelijk afspeelt achter de zorgvuldig opgebouwde façade van dagelijkse onwaarheden. Neem David Icke, hier is iemand die al 25 jaar onderzoek doet naar de realiteit achter de façade – en het ook nog eens goed kan uitleggen!

In het verleden was de show van David Icke wel eens wat lastig vol te houden, maar zijn verhaal is ondertussen duidelijk completer en toegankelijker dan ooit!

Neem de geweldige bewustwordingsshow ‘Awaken!!' uit 2014, in ruim acht(!) uur tijd vertelt David Icke alles wat je altijd al nooit begreep, legt uit waar je eigenlijk nog niet over nagedacht had en alles voorzien van duidelijke illustraties en live muziek. Bewustwording voorzien van rode loper.

 

Van waarheden over het leven, energie, frequentie en resonantie, gestructureerde onzin in de media, criminele politici/bankiers, de oorsprong van de kerstman, het eindeloze kindermisbruik, de heersende fixatie op Saturnus en de Maan tot de manier om te ontsnappen aan The Matrix! Wat een geweldige presentatie is dit toch weer, het zou eigenlijk verplicht materiaal moeten zijn. (Tip: begin bij het begin, spring er niet midden in.)

David Icke's World Wide Wake Up Tour komt naar

Op 19 november 2016 is David Icke in Nederland, met zijn World Wide Wake Up Tour, met veel nieuw materiaal gebaseerd op zijn recente boek Phantom Self. En dat alles gewoon hier in de Rai! Dit is je kans!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9447830357 8f1424b64c Fed Up

Documentaire over de voedingsindustrie: Fed Up

e835b40e2afc093ecd0b470de7444e90fe76e6d31cb0134590f2c4 640 licht

Wil de laatste Nederlander het licht uit doen?