in ,

Wil de laatste Nederlander het licht uit doen?

Eens in de zoveel tijd zie je wat men in de geschiedenisboeken noemt, een grote volksverhuizing.

We hebben al een voorproefje gehad van de enorme stroom mensen richting en als het zo doorgaat komt er straks een stroom de andere kant op.

Hoeveel mensen staan er eigenlijk wel eens bij stil in wat voor volledig idiote maatschappij wij eigenlijk leven?

Zo kon je deze week in het nieuws lezen dat daklozen echt niet in de bossen mogen bivakkeren omdat ze daar teveel rommel zouden maken.

Door de onverminderde groei van het aantal daklozen en het gebrek aan opvang, voelen steeds meer dak- en thuislozen zich genoodzaakt om te overleven in het bos en andere buitengebieden.

Het aantal daklozen stijgt fors harder dan het aantal opvangplaatsen, waardoor zij met name grote steden vaak niet opgevangen kunnen worden. Natuurorganisaties en de Federatie Opvang merken dat daardoor het buitengebied vaker wordt opgezocht. Exacte cijfers zijn er niet, omdat deze aantallen moeilijk te meten zijn.

Boswachter Knoops benadrukt dat het een maatschappelijk probleem is en dat het bos geen oplossing is. ,,Deze mensen verstoren flora en fauna, laten rommel achter en maken open vuur.

Niet zo vreemd dat er steeds meer daklozen komen, want het wordt in dit land ongeveer onmogelijk om aan een woning te komen, want:

Gemeenten worstelen met lange wachtlijsten voor sociale huurwoningen en de verplichting om vluchtelingen met een verblijfsvergunning te huisvesten.

Maar uit een rondvraag van Nieuwsuur onder de 25 grootste gemeenten, blijkt dat vluchtelingen met een verblijfsstatus nog steeds voorrang krijgen. In Utrecht wachten woningzoekenden het langst op een sociale huurwoning: gemiddeld 9,6 jaar.

Krijgen wij hier binnenkort dezelfde situatie als waar sommigen gezinnen in mee te maken krijgen?

Volgens een bericht op Prison Planet:

Een gezin uit de Zweedse stad Lidingö heeft opdracht gekregen van de overheid om hun huis te verlaten zodat het aan buitenlandse gegeven kan worden.

Uffe Rustan, vader van twee kinderen, kreeg via zijn voicemail een bericht van de gemeente waarin hem werd medegedeeld dat ze tegen augustus hun huis in lege staat moeten opleveren om plaats te maken voor uit het Midden Oosten.

“Ik werd via de telefoon mijn huis uitgezet. Toen ik naar de reden vroeg, werd mij verteld dat het was vanwege de vluchtelingen. De man waarmee ik sprak, bracht alleen het nieuws en wenste mij daarna een prettig weekend”, zei Rustan.
xxx

Rustan woont in een gehuurd huis van de gemeente met zijn twee in Lidingö geboren zoons Rasmus (15) en Linus (17) en heeft er net iets minder dan een jaar gewoond.

“Ik heb het gevoel alsof ik niets waard ben, alhoewel ik mijn belasting betaal en mijn kinderen hier naar school gaan. Je kunt niet zomaar het ene gezin op straat zetten en dat vervangen door een andere”, zei Rustan. “Net nu wij ons hier een beetje thuis beginnen te voelen, worden we eruit gezet”.

Rustan zei dat het nieuws hem depressief had gemaakt en hij vraagt zich af hoe het kan dat de Zweden slechter worden behandeld dan de migranten die net het land binnenkomen.

Ondanks dat er in Zweden, net zoals in ons land, een enorm tekort is aan huizen krijgen ook daar vluchtelingen woningen in de schoot geworpen door de overheid, terwijl de lokale bevolking het nakijken heeft. Sommige Zweedse politici moedigen de Zweedse bevolking zelfs aan om hun garage ter beschikking te stellen.

Terwijl Europa als een knipmes buigt voor de geitenhoeder uit Turkije heeft dat volgens een Belgische nieuwspublicatie heel weinig effect:

Turkije-deal heeft amper iets opgelost: vluchtelingenstroom naar Europa niet verminderd

Vooral in het noorden van stikt het van de mensensmokkelaars die migranten uitbuiten en in sommige gevallen naar Europa sturen. Interpol meldt in een rapport dat er nog zo’n 800.000 migranten wachten in het noorden van Libië, hopend op een boottocht naar Europa. Andere organisaties spreken van meer dan een miljoen.

Misschien is er nog ergens op aarde een plek waar wij naa toe kunnen emigreren om daar een nieuw op te richten.

Zonder en leden van zijn regering uiteraard, die mogen hier blijven, want zij zijn tenslotte degenen die het probleem hebben veroorzaakt.

Lees verder via de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Awaken!! – David Icke komt naar Nederland!

Verzetsdaad: Zuinig Leven, Hypotheek Aflossen en Vroeg met Plakbandpensioen