in , ,

Bevestigd door miljardenovereenkomst: traceerbare microchip kan worden geïnjecteerd met het Coronavaccin

Het bedrijf ApiJect Systems America heeft een miljardenovereenkomst getekend met het Amerikaanse Ministerie van en voor de ontwikkeling van injectieapparatuur voor het nieuwe vaccin tegen de Coronagriep.

In een interview bevestigt de CEO van ApiJect nu dat er een microchip kan worden geïnjecteerd met het Coronavaccin, waardoor de wereldbevolking volledig kan worden gevolgd.

Het Amerikaanse ministerie van en Volksgezondheid heeft een miljardencontract getekend met het medische technologiebedrijf ApiJect Systems America om een snelle en efficiënte productie op te bouwen van spuiten die gevuld zijn met het nieuwe vaccin tegen de Coronagriep, meldt Nya Dagbladet.

De samenwerking vindt plaats onder de naam Project Jumpstart en het gaat om de productie van ten minste 100 miljoen injecties voor de jaarwisseling.

Volgend jaar is het de bedoeling de productie verder te verhogen en 500 miljoen vaccindoses te produceren.

In een interview met CBN bevestigt ApiJect’s CEO Jay Walker dat de injectieapparaten ook een RFID-chip kunnen bevatten die traceerbaar en identificeerbaar is.

Het maakt niet uit welke vaccinfabrikant het is, want de chip wordt toegevoegd aan de uiteindelijke verpakking.

Elk van deze apparaten heeft de mogelijkheid om ook een kleine chip te hebben. Wat deze chip doet is dat het een uniek serienummer heeft voor elke dosis. Het is zo ontworpen dat het niet mogelijk is om te vervalsen, het is zo ontworpen dat we weten dat de juiste dosis niet de houdbaarheidsdatum heeft overschreden, zegt Walker.

In het interview beweert Walker dat er geen persoonlijke gegevens of patiëntinformatie met betrekking tot de chip zal zijn.

Hij beweert dat de chip, net als een streepjescode, informatie zou moeten bevatten om de gezondheidsdiensten te …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
Gast
11 maanden geleden

In mijn lijf geen gif

Milieuvriendelijk en duurzaam berechten ...
Gast
8 maanden geleden

Bedrijven denken misschien dat zij niet verantwoordelijk zijn voor het maken van apparatuur maar dat zal ze heel slecht bekomen. Net als de maker van 5G apparatuur. Deze bedrijven weten dondersgoed waar hun apparatuur voor wordt gebruikt en dat het niet is om patienten te genezen.
Deze bedrijven zullen zeker worden aangesproken en de verantwoordelijke leiding kan enkele weg naar Gitmo. Het schijnt dat daar Guillotines staan … Dus heel milieuvriendelijk en ook duurzaam Auch …

AstraZeneca heeft ‘ons’ vaccin klaar: 70 procent effectief, blijkt uit tests

Wist je dat het IMF pleit voor een coronataks? Dat en andere markante feiten over COVID-19