in , , ,

Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie, met globalisten als redder

Plaatjes staan bij de bron ivm copyright

Een vreemd stripboek dat   in 2012 in opdracht van de Europese Unie werd gepubliceerd , voorspelde griezelig bijna precies wat zich heeft afgespeeld met de wereldwijde pandemie van Covid-19. In deze -geregen presentatie van de uitbraak redden de niet-geselecteerde globalistische bureaucraten de planeet echter.

Het stripboek, getiteld ‘Infected’, was een productie van de afdeling internationale samenwerking en ontwikkeling van de Europese Commissie. Het was niet bedoeld voor wijdverbreide openbare consumptie, maar om te worden gedistribueerd binnen EU-instellingen. Slechts een paar honderd van de stripboeken zijn gemaakt.

In de beschrijving van de vreemde publicatie in de EU staat: “Hoewel het verhaal misschien fictief is, is het toch verweven met wat feitelijke informatie.”

De grafische roman toont wetenschappers in een laboratorium in die experimenteren met dodelijke ziekteverwekkers:

Een wannabe-held reist uit de toekomst, waarschuwt de autoriteiten voor de komende pandemie en presenteert een tegengif, voordat hij snel het doelwit wordt van opportunisten die de remedie willen stelen en verkopen aan farmaceutische bedrijven:

Het verhaal gaat over de overdracht van een nieuw virus van dieren op mensen in een drukke natte markt:

‘Stel je voor dat je op deze markt besmet zou zijn door een nieuwe besmettelijke agent.’ zegt de hoofdadviseur van de VN over besmettelijke ziekten en voegt eraan toe: “Je zou het waarschijnlijk pas aan het einde van de incubatieperiode realiseren.”

De publicatie suggereert dat vliegreizen de verspreiding van de zou verergeren, met de toevoeging dat “je via een internationale luchthaven terug zou zijn gegaan naar , de VS, Latijns-Amerika of Australië.”

De cartoon toont het falen van een wereldwijde gezondheidsorganisatie om snel genoeg te handelen om een ​​pandemie te stoppen:

Het voorspelt ook draconische veiligheidsmaatregelen, waaronder sociale afstand, die het dagelijks leven ‘volkomen ondraaglijk’ maken:

Het stuk wordt afgesloten met een hoorzitting van het EU-Parlement, waarin Brussel aandringt op meer geïntegreerde Europese samenwerking op het gebied van mondiale gezondheidsaangelegenheden, in navolging van  een real life initiatief dat bekend staat als ‘One health’.

De globalisten worden geprezen omdat ze hebben geholpen bij het ontwikkelen en verspreiden van een aan de wereld:

Was dit voorspellende programmering of gewoon een bizar toeval?

In 2020 heeft de EU zich in werkelijkheid  ingezet voor China en heeft ze toegegeven aan censuur met  betrekking tot de virusuitbraak.

De EU is ook zwaar bekritiseerd door lidstaten en insiders voor  monumentale tekortkomingen als gevolg van interne bureaucratie . Het  wetenschappelijk hoofd van de EU trad zelfs af  vanwege de  onbeholpen coronavirusreactie  van de instelling.

In de eigen fictie van de eurocraten redt het globalisme de planeet. In werkelijkheid eindigt het met massale dood en wereldwijde tirannie.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Het wordt steeds duidelijker dat ze miljoenen willen vermoorden voor eigen gewin.

Glazen Bol
1 jaar geleden

Wat als tijdreizen bestaat? Wat als contacten bestaan met entiteiten die mogelijke uitkomsten van de toekomst kunnen “zien”. Wat als topmensen binnen de Illuminati in contact zijn met deze entiteiten?
Wat als de alliantie inmiddels bekend is met deze technieken en voorbereid is op deze stappen van de globalisten?
Wat als de alliantie zelfs gebruik heeft gemaakt van de situatie die is ontstaan na het uitbreken van het corona virus? Wat als uiteindelijk het coronavirus de globalisten in grote problemen heeft gebracht …..
Zonder veel te begrijpen van de details denk ik dat veel van het bovenstaande niet zover van de werkelijkheid staat.

EU=NWO=Rothschild CS=NEVER !!!
1 jaar geleden

Het Corona virus is nu zonder enige twijfel een bio wapen. Ingezet door de Nieuwe Wereld Orde tegen de burgers van de wereld.
Gesubsidieerd dor mensen als Gates, maar ook door de EU en de VS Deep State.
Dat is niets minder dan landverraad en volkerenmoord

Maar wat een genadeslag had moeten worden met miljoenen slachtoffers maakte nu miljoenen mensen wakker. En in plaats daar van geloven de mensen MSM niet meer en lezen Alternatief Nieuw. Twitter en Facebook staan onder grote druk.

Het geeft te denken dat de EU hier dus van op de hoogte was … en zelfs aan heeft meegewerkt door subsidies aan de WHO te geven. Dat is niets minder dan medeplichtig aan volkeren moord en te zijner tijd zullen deze zaken tegen de EU worden gebruikt.
De ervaringen van de afgelopen maanden geven aan dat globalisme niet een voordeel maar juist een enorm probleem is …. de VS haalt in ijltempo zijn industrie terug en de EU zal ongetwijfeld hetzelfde doen. De spanningen tussen de landen zijn groter dan ooit, de produktie van voedsel en goederen buiten eigen land erkent nu iedereen is een ramp. En de EU staat onder grotere spanningen dan ooit.

Nee, deze EU gaat het niet redden. En de burgers worden nu massaal wakker.
En dat werd ook de hoogste tijd !!

Ilvo
9 maanden geleden

Kan ik ook is een reporter thuis langs krijgen, die een interview doet?. Kunnen we wel wat meer leuke verhaaltjes plaatsen op de site en jullie meer volgers trekken ????
Ik blijf 100% strijden met mijn mond, zonder geweld te hoeven of willen gebruiken ????

Duizenden personen rond de EU getroffen door ‘enorm’ datalek

Wat een gepruts: Overheid kocht miljoenen foute mondkapjes