in

Blauwhelmen in Haïti: verkrachtingen en daarop volgende zwangerschappen, VN weigert onderzoek

In 2004 werd vredesmacht MINUSTAH op poten gezet om de situatie in het chaotisch turbulente te stabiliseren, deze missie duurde voort tot 2017 en werd verder ingezet voor hulp na de grote in 2010, waarbij een groot deel van het bebouwde gebied in Haïti werd vernield.

Al in 2011 sprak de zwakke regering van Haïti over blauwhelmen die kinderen (zelfs van 11 jaar…) en vrouwen verkrachtten en daarmee ook nog eens een groot aantal kinderen verwekten.

Toen na onderzoek bleek dat veel blauwhelmen verantwoordelijk waren voor de vreselijke misdaad die verkrachting heet en dat een groot aantal slachtoffers daardoor zwanger was geraakt, werden deze met spoed naar huis gestuurd (veelal ).

De VN die een zogenaamd ‘zero tolerance’ beleid voert als het om verkrachting en kindermisbruik gaat, heeft keer op keer beterschap beloofd maar is dat niet nagekomen en weigert nu groepen die de slachtoffers in Haïti bijstaan te helpen bij onderzoek naar wie verantwoordelijk is voor verkrachtingen en voor de kinderen die meestal uit die verkrachtingen zijn voortgekomen….

Dat laatste is vooral in Haïti belangrijk, daar de meeste van deze moeders in diepe leven, zoals het grootste deel van de bevolking ervoor staat in dat onfortuinlijke land.

Het Care2 team is een gestart en eist daarin van de VN nu eindelijk eens actie te ondernemen. Lees ….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
1 jaar geleden

Ja,u leest het goed VN troepen ba,ba,,,,,,,

EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Alleen al het feit dat nota bene de VN deze zaken onbeantwoord laat geeft aan dat deze organisatie niet vertrouwd kan worden. Was het ook niet de VN die uitkwam met Agenda 21 en Agenda 2030 waarin staat dat de wereldbevlking terug zou moeten naar 500 miljoen mensen. Nou dan weet je met een club criminelen te maken hebt.

Iedereen wil uw data, maar ermee omgaan? AP: Forse toename aantal datalekmeldingen

‘Schrikbarende cijfers over het coronavirus gelekt’. Al meer dan 25.000 doden?