in ,

Boeren en bouwers weer op pad: duizenden trekkers door het hele land verwacht

GoranH / Pixabay

Boeren en bouwers kondigen een gezamenlijke ‘grootschalige actie’ aan die dit jaar nog in heel voelbaar zal zijn.

Voorzitter Jelco Beijer van stichting Bouw in Verzet belooft een protestactie waarbij naar verwachting duizenden deelnemers ‘met trekkers, maar niet alléén trekkers’ op pad gaan.

De stichting, voorheen actiegroep Grond in Verzet, heeft de handen ineengeslagen met boerenactiegroep Farmers Defence Force.

,,Als de situatie het toelaat, kan een deel van de groep naar ’’, aldus de Lunterse voorman Beijer.

Of dat ook betekent dat de groep naar het Malieveld gaat, wil hij niet zeggen.

Het collectief wil een statement maken tegen het naar eigen zeggen trage handelen van de om de boeren- en bouwsector te helpen nu die zijn geraakt door allerlei milieumaatregelen.

In een bericht naar de eigen achterban heeft het stichtingsbestuur het over een actie waardoor Den Haag ‘op haar knieën’ gaat en waardoor ‘Nederland zal schudden op haar grondvesten’. Een definitieve datum voor de actie

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. En het meest krankzinnige is dat er helemaal geen milieuprobleem is. CO2, stikstof, klimaaatgekte, electrische auto’s, roet bij diesels, windmolens etc het is allemaal verzonnen of opgeblazen door de Khazarische maffia (de banken als ECB) om de burgers volledig uit te persen en het systeem naar een failliet te helpen.
    Zij zijn het die achter de EU zitten en die regeringen pressen / chanteren / omkopen om hun landen te verraden.
    Inmiddels zie je dat de ECB en de EU steeds meer samen de dienst uitmaken in plaats dat de ECB op afstand wordt gehouden (want ECB en centrale banken zijn private Rothschild banken).
    Je kunt er vergif op innemen dat de elite de macht zal grijpen en zal voorstellen orde op zaken te stellen op haar voorwaarden. We zijn dan niet aan de goden maar letterlijk aan de duivel overgeleverd. En de burgers zijn dan niet meer dan slaven (EUSSR).
    Zoek op internet wie die Khazarische maffia is en wat hun geschiedenis is …. Het is het grootste tuig wat er rond loopt.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Komt er een crisis in 2020? (deel 1 van 2)

blank

Met je witwas probleem: ‘Een op de zes consumenten krijgt te maken met bankfraude’