in

Britse toezichthouder: Pas op met coronavaccin als je een allergie hebt

blue and white labeled bottle

De Britse toezichthouder voor het publieke gezondheidswezen heeft gewaarschuwd dat mensen die al heel lang en  vaak last hebben van een allergie het nieuwe coronavaccin voorlopig beter niet kunnen nemen.

Twee mensen die regelmatig kampen met allergische reacties kregen gisteren problemen door het vaccin, zegt de medische chef van de Nationale Gezondheidsdienst (NHS), Stephen Powis.

Het gaat om twee medewerkers van de NHS. Ze hebben al heel lang allergische reacties en hadden die ook nadat ze het Amerikaans-Duitse vaccin van Pfizer/BioNTech toegediend hadden gekregen.

Ze maken het overigens weer goed, aldus Powis.

De twee gevallen worden onderzocht en aan de hand daarvan wordt het advies mogelijk aangepast.

Zwangere vrouwen en het coronavaccin

Begin deze week, voor het vaccin in omloop kwam, adviseerde de regering al aan zwangere vrouwen, vrouwen die binnenkort zwanger kunnen worden en vrouwen die baby’s de borst geven, om te wachten met deze vaccinatie….

Lees verder bij de bron: Metronieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e8d4434852ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784f742f7fd2924f 640 corona

Één op vijf coronapatiënten gaat gewoon deur uit en 70% gaat niet in quarantaine

EU censuur document

YouTube gaat video’s VERWIJDEREN waarin wordt beweerd dat de VS verkiezing van 2020 frauduleus was, maar ook Corona video’s