in ,

Buschauffeurs zijn kansloos asieltuig helemaal zat: ‘Waarom worden ze niet gewoon opgepakt en vastgezet?’

Het is elke keer hetzelfde riedeltje. Hij somt op: geen vervoersbewijs kunnen laten zien of onvoldoende saldo op de chipkaart hebben maar wel in de bus blijven, waardoor passagiers vertraging oplopen omdat de moet worden opgeroepen.

Dweilen met de kraan open is het. Sommige overlastgevers zijn al drie keer uit de bus gehaald, krijgen een boete van de politie, maar stappen de vierde keer doodleuk in zonder kaartje.

Aan een vervoersverbod hebben ze maling.

”Die gasten weten dat we onder tijdsdruk staan en hopen zo dat ze mogen blijven zitten.” De chauffeur mist daadkracht bij de .

„Waarom worden deze gasten niet gewoon opgepakt en vastgezet? Ik begrijp dat echt niet.”

De jongens zijn veelal afkomstig uit zogeheten ’veilige landen’, zoals . Hun asielaanvraag is bij voorbaat kansloos.Maar de buschauffeur heeft een andere ervaring.

„Als de controleurs naar huis gaan, zie je die gasten weer in de bus. Deze jongens wanen zich onaantastbaar.”

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EUSSR = NWO = landsverraad
1 jaar geleden

Wat is toch aan de hand met de Nederlandse regering? Een kind kan zien dat zaken niet goed lopen en dat de belangen van Nederland en de burgers worden geschaad. Toch grijpt de regering niet in. Er komen massa’s immigranten waarvan de burgers al direct zeiden dat dat niet goed zou gaan omdat ervaringen in het verleden niet goed waren. Toch greep de regering niet in. En het ging heel erg fout met de immigranten in de hele EU. Er ging een heleboel geld naar de EU en ook ging NL accoord met financiele verantwoordelijkheid te nemen voor de andere EU landen. Dat gaat NL heel veel vele miljarden gaan kosten. En weer greep de Nederlandse regering niet in ….
En als de burgers via een referendum zeggen tegen de regering de EU grondwet niet te tekenen doet de regering dat toch. En als de burgers nee zeggen tegen het toelaten van de Oekraine bij de EU dan komt Rutte met een onbenullig dat geen enkele rechtsgeldigheid heeft. Rutte liegt de hele boel bij elkaar en draait als een aal in een emmer met snot.
De EU trekt steeds meer bevoegdheden naar zich toe. Er dat terwijl bij de vorming van de EU nooit gesproken over een EU waarbij de EU een soort EUSSR wordt …. Toch is wat er gebeurt. En de overheid doet weer niets.

Er klopt heel niet op dit moment bij de NL regering en ik beluister bij steeds meer mensen dat zij totaal niet gelukkig zijn met het beleid van de NL regering en van de EU.
Het grote probleem is om te maken dat de regering nu eens wel gaat luisteren.
De boeren zijn zover dat zij het niet meer pikken.
En inmiddels spreken steeds meer mensen over landsverraad … en inderdaad dat is de enige naam die past bij datgene wat er nu aan de hand is.
De regering zal eindelijk moeten gaan luisteren en anders worden het heel vervelende tijden.

Han Hennep
1 jaar geleden

Als je zo praat dan vindt mijn zus Anneke Kersbulck je een racist,sad but true en daarom heb Ik die stupid cunt geblokeerd

Vele tienduizenden betogers liepen mee in een fakkeltocht tegen president Macron

Klimaatcrisis en boerenverstand