in , ,

Tsunami van Marokkaanse “jongeren” overspoelt Europa

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

Kent u die mop van die ‘Afrikaanse’ bootvluchtelingen die al maanden met duizenden tegelijk in hun gammele cayuco’s op Gran Canaria aanspoelen om aldaar in leegstaande hotels te verblijven om foto’s van luxe zwembaden naar de achterban door te sturen om nog meer volle gammele cayuco’s aan te zuigen om zo van Gran Canaria een tweede Lesbos te maken?

Nee?

Dan vertellen wij die mop even: die ‘Afrikaanse vluchtelingen’ zijn stiekem helemaal geen ‘Afrikaanse vluchtelingen’ maar gewoon Marokkaanse ‘jongeren’ uit de grote Marokkaanse steden alwaar de islamitische bazaareconomie door de corona foetsie is waardoor de ‘jongeren’ als kansloze gelukszoekers/economische vluchtelingen via de Sahara vermomd als ‘vluchteling’ naar Gran Canaria varen om zo, zonder dat iemand er ook maar IETS tegen kan doen, verder de EU in te trekken, op zoek naar rijke tolerante en inclusieve links liberale pro-mensenrechten verzorgingsstaatlanden die bulken van het geld en sociale voorzieningen zoals Nederland, Nederland, Nederland, Nederland, Nederland en Nederland.

U denkt nu misschien ‘kansloze asielzoekers kun je toch gewoon terugsturen?’, maar dan kent u Marokko nog niet. In Marokko …

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De toeslagenaffaire bewijst wat we al lang wisten: de overheid is de vijand

52e9dc424355a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547849742b7cdd914b 640 coronavirus

Corona – ‘17 miljoen asymptomatische mensen aan huis gekluisterd?’