in , , , , , ,

CDC verzweeg eind jaren vijftig dat poliovaccin vervuild was met SV40 kanker veroorzakende virus

maxresdefault 1

Het publiek werd tientallen jaren in het donker gehouden over tientallen miljoenen poliovaccins met SV40 en de implicaties daarvan voor de wijdverbreide epidemie van kanker.

De relevante feiten waren bekend door de wetenschappelijke gemeenschap in 1960, maar pas in rechtszaken en onderzoeksrapporten in de jaren 1990 en een congres in 2003 werd het publiek geïnformeerd over de omvang van de besmetting en het mogelijke verband met veel van de dodelijke vormen van kanker die zich vandaag verspreiden. Toch is er sinds dat moment weinig erkend in de publieke discussie.

In de nasleep van deze opnames en vragen lanceerde de CDC een fact sheet-pagina op haar website over de links tussen “Cancer, Simian Virus 40 (SV40) en Polio Vaccine” waarin de ontdekking van SV40, de aanwezigheid ervan naar schatting 10, werd opgemerkt. -30 miljoen doses poliovaccin en betwiste wetenschappelijke claims met betrekking tot de aanwezigheid ervan in kankertumoren en de mogelijke rol ervan in het oorzakelijk verband.

Erger nog, wetenschappers in de late jaren 1990 onthulden een secundaire vorm van SV40 die aanwezig was in post-1963-versies van de poliovaccins – nadat de formuleringen met SV40 waren vervangen – die niet detecteerbaar waren in de tot dat moment gebruikte testmethoden – – wat betekent dat de impact van dit virus op het publiek nog breder maar grotendeels onbekend kan zijn.

Maar vanaf juni 2013 is die CDC-pagina kennelijk geschrobd en niet meer beschikbaar, behalve via een in de cache opgeslagen versie die in deze video wordt getoond. Verwachten ze dat het publiek het vergeet?

Hoe dan ook, er is niets gedaan om een ​​van de farmaceutische reuzen verantwoordelijk te houden voor deze wangedrocht voor hun acties, en de bedrijven blijven elke dag vaccins produceren die aan Amerikanen worden toegediend.

Wat de hoofdagenda hier ook zou kunnen zijn, het is verbazingwekkend dat het Amerikaanse en wereldwijde publiek hun lichamen blijven vertrouwen op dezelfde wetenschap die tientallen miljoenen mensen die voor polio zijn gevaccineerd ‘per ongeluk’ besmetten met kanker, keer op keer aangetroffen in kanker tumoren. De aanwezigheid van SV40 – wat Merck-vaccinwetenschapper Maurice Hilleman grapte in de onderstaande video veroorzaakte tumoren – is niet officieel erkend door de overheid als oorzaak van al deze kankers (nogmaals, de CDC is blijven bevestigen ‘verder onderzoek is nodig’ ).

Aangezien deze stam van apenvirus op dit moment consequent in veel soorten kankercellen bij mensen over de hele wereld is aangetroffen, kan het belang van een dergelijke correlatie niet worden ontkend.

Waarom mogen dezelfde spelers uit de branche en de overheid zowel God als dokter blijven spelen tegen je kinderen? Over je familie, buren en medemensen? Waarom is niemand verantwoordelijk gesteld voor deze nalatigheid of erger?

https://www.youtube.com/watch?v=Q8M3HOqOAdU

 

via

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2019 10 09 om 12.36.28

D66-er Rob Jetten voert campagne over rug van een door roetveegpiet verscheurd gezin

vaccine1hpv

Gardasil-vaccin blijkt het risico op baarmoederhalskanker met 44,6% te verhogen bij vrouwen die al werden blootgesteld aan HPV