in , , ,

China voltooid de bouw van een HAARP op steroïden

 heeft de bouw van een geheim project om een ​​gigantische antenne te bouwen die vijf keer zo groot is als New York City voltooid. Van de experimentele radioantennes wordt beweerd dat ze 13 jaar hebben gebouwd en dat ze over lange afstanden zullen communiceren met militaire onderzeeërs.

Radiogolven met een zeer lage frequentie (ELF-golven) worden uitgestraald door de machine, die berichten naar onderen honderden meters onder verzendt. Het Wireless Electro-Magnetic Method (WEM) -project is officieel gekoppeld aan gebruik voor detectie van aardbevingen en mineralen en heeft duidelijke potentiële toepassingen voor het leger.

China is al geruime tijd op zoek naar ELF-, de antenne staat op een stuk land van 1.400 vierkante mijl (3700 vierkante kilometer) en is het hoogtepunt van de technologie.

Project WEM is gemaakt van een paar hoogspanningsvoedingslijnen die een gebied van maar liefst van 100 km bij 60 km. Elke elektriciteitsleiding is afgewerkt met een ondergronds gat naar twee elektriciteitscentrales en generatoren die de grond elektrificeren.

Dit proces produceert die duizenden kilometers door de lucht of door de aardkorst kan gaan.

WAT ZIJN ELF-GOLVEN?

Extreem lage frequentie (ELF) golven worden geproduceerd in het bereik van 0,1 en 30 hertz. Het is onwaarschijnlijk dat ze schade toebrengen omdat ze weinig energie hebben en enorme golflengten hebben. Dankzij de enorme golflengten kan informatie op grote afstand worden verzonden.

Naar schatting heeft de machine een bereik van 3.500 km en signalen die dichter bij de bron liggen, zouden sterker zijn dan signalen die verder weg worden ontvangen(duh..). Een afdeling van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft eerder onthuld dat ELF-golven ‘mogelijk carcinogeen voor de mens’ zijn.

De WHO beweert dat een ELF-veld de menselijke zenuwen beïnvloedt en synaptische transmissies stimuleert. Men gelooft ook dat het de retinacellen verandert door een lichtflits te genereren.

Huang Zhiwei, hoogleraar bij de afdeling elektrotechniek aan de Nanhua Universiteit in Hengyang, Hunan, zei dat het onwaarschijnlijk was dat de ELF-radiosignalen het menselijk lichaam ernstige schade zou toebrengen vanwege de golflengte, die zich over duizenden kilometers zou kunnen uitstrekken.

De onderzoeker heeft ook toegegeven dat het de sensorische organen zou kunnen verstoren.

Onderzoekers zeggen dat de ELF-signalen worden geproduceerd met een frequentie tussen 0,1 en 30 hertz en dat ze detecteerbaar kunnen zijn voor onderzeeërs die honderden meters onder de wateroppervlakte gedoken zijn.

De Chinese autoriteiten hebben de exacte locatie van de faciliteit niet vrijgegeven aan het publiek, maar het wordt verondersteld te liggen in de regio Huazhong, een gebied in centraal China dat de provincies Hubei, Henan en Hunan omvat.

De Chinese autoriteiten hebben de exacte locatie van de faciliteit niet vrijgegeven aan het publiek, maar het wordt verondersteld in de regio Huazhong te liggen, een gebied in centraal China dat de provincies Hubei, Henan en Hunan omvat.

Een onderzoeker die betrokken is bij het project van het Institute of Geology, China Earthquake Administration, vertelde South China Morning Post : ‘Deze faciliteit zal belangrijke militaire toepassingen hebben als een oorlog uitbreekt.’

‘Hoewel ik bij het project betrokken ben, heb ik geen idee waar het is. Het zou nu wel moeten werken. ‘

Het project wordt verondersteld voort te bouwen op het eerdere succes van een ander vergelijkbaar project dat in 2009 werd voltooid. Het eerste superzenderstation inclusief militaire basis was in 2009 klaar en kon een jaar later met een onderzeeër communiceren.

Volgens onderzoekers en bronnen in de buurt van het onderwerp zijn de militaire toepassingen van de technologie niet het enige gebruik van de machine. Het is in staat om zijn lange golflengtegolven te gebruiken om minerale en olieafzettingen te identificeren en te bestuderen.

ELF-golven kunnen worden gemanipuleerd om specifieke rotsvervormingen te detecteren, die aardbevingsvoorlopers kunnen helpen identificeren.

Lees ook eens verder bij de bron: Daily Mail


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

China voegt huizen voorzien van gezichtsherkenning toe aan het ‘Social Credit System’

Hackers dreigen buitgemaakte 9/11 bestanden te lekken die ‘het beste werk van Snowden ooit’ zullen zijn