in , , ,

Hackers dreigen buitgemaakte 9/11 bestanden te lekken die ‘het beste werk van Snowden ooit’ zullen zijn

Dezelfde hackers die afleveringen van een nog te verschijnen Netflix-serie hebben uitgebracht en grote netwerken zoals ABC, NBC en HBO hebben gehackt, zeggen dat 10 gigabytes uiterst vertrouwelijk materiaal dat ze van een advocatenkantoor hebben gestolen meer licht kan werpen op de grootste terreuract uit de Amerikaanse geschiedenis.

The Dark Overlord, een internationale hackergroep, heeft aangekondigd dat ze een schat aan niet openbaar gemaakte informatie over de aanslagen van 9/11 hebben gestolen en ze zijn klaar om het vrij te geven tenzij ze geen losgeld ontvangen, dat in Bitcoins wordt genoemd.

De groep, berucht bekend voor het lekken van afleveringen van de hit Netflix-serie Orange is de New Black, zeggen dat ze een niet bij naam genoemd Amerikaans advocatenkantoor hebben gehackt. Bij het doorzoeken van de gestolen buit van gegevens vonden ze “honderden gigabytes aan procesgerelateerde documenten”, waaronder in totaal 18.000 e-mails, geheimhoudingsovereenkomsten, getuigenverklaringen van deskundigen en communicatie met overheidsfunctionarissen.

Het gehackte advocatenkantoor zou een “bevredigend” bedrag aan de Dark Overlord hebben betaald, maar ook contact opgenomen met de wetshandhavers – een actie die de woede van de hackers trok.

De cyber dieven plaagden dat de release van deze gegevens “zowel qua volume als impact” zou overtreffen, het lek van Edward Snowden’s documenten op uitgebreide - en telefonische bewaking in de VS. “We zullen aan al onze scherpzinnige lezers garanderen dat de daaropvolgende release van deze materialen miljoenen nieuwsartikelen zal genereren en zal resulteren in de grootste en meest significante datalek die ooit heeft plaatsgevonden.”

Ze zeiden dat de datalek al in april was gemeld, maar grotendeels onopgemerkt bleef. De aanval die gericht was op een gespecialiseerd advocatenkantoor dat advies gaf aan de wereldwijde verzekeraar Hiscox Syndicates Ltd. en haar polishouders.

Volgens de Dark Overlord was de gestolen data ook gerelateerd aan de verzekeringsmarkt Lloyds of London en de vastgoed- en beleggingsonderneming Silverstein Properties. Een deel van het geschil houdt volgens de verklaring ook verband met gevoelige informatie van Amerikaanse federale instanties zoals de , de CIA, Transport Security Administration, Federal Aviation Administration en Department of Defense, die niet is gepubliceerd omwille van de nationale veiligheid.

De hackers hebben een klein deel van de gegevens gepubliceerd met informatie over nederzettingen en de correspondentie van het advocatenkantoor Husch Blackwell, dat de belangen van de aannemer van American Airlines vertegenwoordigde. Ze noemden de prijs voor de buit niet, maar zeiden dat de documenten voor iedereen beschikbaar kunnen zijn, van terroristen tot diplomatieke rivalen in de VS.

“Als er in de nabije toekomst een volledige openbare vrijgave plaatsvindt, garanderen we dat we alleen de meest vertrouwelijke en gevoelige documenten achterhouden voor privéverkoop. Voor de rest van jullie: maak je geen zorgen, er zijn [sic] duizenden documenten die nog moeten worden ingekeken”.

De documenten in kwestie worden opgeslagen in een gecodeerd archief, dat uit vijf lagen bestaat, waarbij laag 1 de meest onschadelijke is en laag 5 de meest harde dingen. Entiteiten en individuen die betrokken zijn bij post-9/11-onderzoeken zijn in staat om gevoelige documenten te verkrijgen waarin ze worden genoemd door een losgeld te betalen.

“En ten slotte, een boodschap aan de direct betrokken bedrijven om de luchtvaartmaatschappijen, overheidsinstanties, de tientallen advocatenkantoren, de verzekeraars en de vele anderen te omvatten, dit is een boodschap rechtstreeks aan u: betaal of wij gaan je hiermee bombarderen. Als je ons blijft negeren dan zullen we deze releases escaleren, elke keer dat een laag wordt geopend, zal een nieuwe golf van aansprakelijkheid op je vallen.”

Lees ook eens verder bij de bron: Sputnik International


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sem
2 jaren geleden
Sem
2 jaren geleden

Vanaf 11-9 2001 bestaat er voor mij geen rechtstaat en geen democratie meer. De Joods Christelijke samenleving berust op bedrog. Al vanaf Atnenasius [ten tijde van Constantijn 1 – Roman Imperium] is de mensheid misleid en omgekocht

ano
2 jaren geleden

De ratten van JWHA waren 100 % rechtstreeks betrokken bij deze misdaad. Silverstein was goed Geinformeerd

Demiurg
2 jaren geleden

Deze Athenasius van Alexandrie heeft op het Concilie van Nicea [365] bepaald dat de joden het volk van God zijn. Complete onzin

Van dat Concilie zijn geen notulen terug te vinden

Daar begint de crux van de leugens [valsheid in geschrifte] – na eerst 10 tallen geschriften te hebben vernietigd -en verwijderd kwam hij tot de Canon = -de Bijbel van tegenwoordig ,
De gevestigden – en de rijken ‘uit die tijd – hebben zich met religie bemoeid, Daarom zitten we nu met en gigantisch probleem en meerdere religies

MM
2 jaren geleden

Religie – dient er voor om je zaken te plunderen.

Gerhard
2 jaren geleden

Wedden dat de Zionist achter die aanslasg van 11/9 zat.
Alleen deze groep is in staat om dergelijke gruwellijkheden te begaan. Er waren vrijwel geen joodse slachtoffers

China voltooid de bouw van een HAARP op steroïden

Amerika, economie, oorlog en de wereld in 2019: Het zal veel erger zijn dan je denkt …