in , ,

Code rood bij Nederlandse politie in Wassenaar wegens stickers, niets belangrijkers te doen?

In bestaat er het Burgernet. Een samenwerkingsverband tussen en burgers om  daders vlak na een daad alsnog te kunnen pakken. Een overvaller of verkrachter die voortvluchtig is bijvoorbeeld. De recherche eenheid van politie Wassenaar (iets ten noord oosten van ) doet nu via het Burgernet een dringende oproep.

“De recherche van de politie Wassenaar doet onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van de stickers en vraagt mensen die gezien hebben wie de stickers heeft opgeplakt, zich te melden bij de politie. Kent u de dader, of heeft u meer informatie? Bel de politie op het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met meld misdaad anoniem op het nummer 0800-7000.”

Er liggen tientallen dringende zaken op de plank om onderzocht te worden. Slachtoffers van verkrachtingen, overvallen en de nabestaanden van brute moorden in de regio wachten op de arrestatie van de dader. Nu moeten ze lezen via dat de kostbare tijd van de recherche wordt besteed aan de zoektocht naar de plakkers van een sticker..

Lees verder via RECHTS ACTUEEL.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een chemische bende in moerdijk, nog steeds oorzaak roetdeeltjes onbekend: Shell is sinds donderdag bezig om alle fabrieken in Moerdijk stil te leggen

Ook dat nog: ISIS-extremisten infiltreren Europa, vermomd als asielzoekers