in , , ,

Corona-app is voorloper van ‘Europese Digitale Identiteit’ – nodig voor totalitaire controlestaat

1790842

De versoepelingen die door Ernst Kuipers op 15-02-22 zijn aangekondigd zijn niet veel meer dan een farce.[1] Een zoethoudertje omdat de verkiezingen voor de deur staan.

De burger moet even het gevoel krijgen dat het einde in zicht is, maar dat is niet waar.

Net als vorig jaar gaat Nederland vlak voor de verkiezingen weer open. Het wettelijk raamwerk dat ons kan in onze vrijheden en rechten kan beperken blijft echter volledig intact.

Maatregelen in de ijskast betekent dat we bij wat we vroeger het volgende “griepseizoen” noemden erop kunnen rekenen dat het hele circus van op- en uitsluiten, mondkapjes, afstand houden, testen etc. weer van start zal gaan.

Het moment dat we weer gewoon de griep mogen krijgen, Corona niet meer als A-ziekte wordt aangemerkt, de spoedwet is ingetrokken, en vooral de digitale infrastructuur die een voorbereiding is op het Europese Digitale Identiteit is vernietigd.

De QR-code hoort niet in de ijskast, maar moet ophouden te bestaan, want gevaccineerden kunnen net zo goed het virus doorgeven als ongevaccineerden weten we inmiddels.

GEEN KRITIEK, WEL GELD

Op 18-02-22 bericht de Volkskrant:2

“Minister Ernst Kuipers (D66) van Volksgezondheid ontbindt een kritische commissie die advies geeft over de inzet van corona-apps en andere technologie bij de bestrijding van het coronavirus. Volgens Kuipers is het advies van de commissie niet meer noodzakelijk”.

Kuipers trekt zijn eigen plan. Op 7-2-22 heeft hij laten weten dat hij 29 miljoen Euro extra nodig heeft voor het verder ontwikkelen van corona-app’s.3 En daar kan hij natuurlijk geen kritische commissie bij gebruiken.

Want het gaat niet om gezondheid, het gaat niet om de burgers, het gaat om het einddoel. En dat is een Europese Digitale Identiteit. Dit betekent niet alleen dat de burgers hun grondrechten verliezen, maar ook dat Europese landen hun soevereiniteit verliezen.

Europa gaat de teugels in handen nemen en die zullen flink aangehaald worden.

WAT IS EEN EUROPESE DIGITALE IDENTITEIT?

Als we niet in verzet komen zal onze “identiteit” bestaan uit het registreren van gegevens over ALLES wat wij doen, op ALLE vlakken van ons bestaan. De overheid zou transparant moeten zijn voor de burger.

Maar onder leiding van de EU en het World Economic Forum is de eis dat de burger …..

Lees verder bij de bron: Stichting Vaccin Vrij

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1

Na coronacrisis en oorlogsdreiging nu tijd voor de EU-schuldencrisis

Control cartoon groot

The Great Reset: World Economic Forum onthult wereldwijde ‘digitale identiteit’