in , , , , ,

The Great Reset: World Economic Forum onthult wereldwijde ‘digitale identiteit’

Control cartoon groot

Het World Economic Forum (WEF) heeft zijn wereldwijde sociale kredietsysteem onthuld dat hen de macht zal geven om burgers te controleren en mensen te straffen die door de mondiale elites als ‘onbetrouwbaar’ worden beschouwd.

In februari 2022 bracht Klaus Schwabs WEF een nieuw rapport uit, “Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries”, waarin hun plannen worden beschreven voor de totstandkoming van de Vierde Industriële Revolutie, een samensmelting van de “fysieke, digitale en biologische wereld”.

Het rapport stelt dat de “COVID 19-pandemie heeft geleid tot een verhoogde focus op de kracht van medische gegevens, met name de zogenaamde vaccinpaspoorten. Deze paspoorten dienen van nature als een vorm van digitale identiteit.”

Rairfoundation.com meldt: Een dergelijke digitale identiteit kan onder andere worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw zorgverzekeringsbehandelingen, gezondheidsapparatuur en om uw telefoons te controleren, een bankrekening te openen en financiële transacties uit te voeren.

Met je digitale pas kun je reizen boeken en ermee door de douane gaan. U kunt zo’n digitaal id ook gebruiken om te winkelen, op sociale media, stemmen, om belastingaangiften in te dienen en uitkeringen te innen.

Het WEF ziet ook een essentiële rol in telecommunicatie. Met een digitale identiteit kunnen apparaten en data op het netwerk worden gemonitord.

tgr1

Alternatieve kredietscore

Het digitale identiteitsschema van het WEF legt nu de basis voor een wereldwijd sociaal kredietsysteem dat hen de macht zal geven om burgers te controleren en degenen te straffen die zij “onbetrouwbaar” achten.

Het WEF-rapport zegt dat derden een oordeel zullen vellen op basis van uw kredietgeschiedenis, medische geschiedenis en online gedrag. Bijvoorbeeld: “Een bank bepaalt de aantrekkelijkheid van een persoon voor een lening.”

Banken zullen bij het kredietproces rekening houden met het sociale gedrag van een persoon, zowel online als offline; Dit wordt Alternative Credit Scoring genoemd, dat gebruikmaakt van big data om niet alleen financiële geschiedenissen, maar ook sociaal gedrag te analyseren. Helaas riskeert dit type systeem de introductie van een sociaal kredietsysteem zoals de Chinese Communistische Partij (CCP), waar toegang tot goederen en diensten gebaseerd is op iemands sociale gedrag.

tgr2

Volgens het WEF-rapport omvatten digitale identiteitsregelingen:

  • Profiel: kan inherente gegevensattributen bevatten (zoals biometrische gegevens) of toegewezen attributen (zoals namen of nationale identificatienummers)
  • Geschiedenis: krediet- of medische geschiedenis, online koopgedrag
  • Gevolgtrekkingen: oordelen of beslissingen genomen op basis van authenticatieprocessen, profielen en geschiedenissen (bijvoorbeeld een bank bepaalt of een persoon aantrekkelijk is voor een lening).

De virtuele bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF), die plaatsvond van 25-29 januari, voegde Alternative Credit Scoring toe aan de agenda. Traditionele credit scoring analyseert het financiële gedrag van een persoon; Bij alternatieve kredietscores wordt ook rekening gehouden met het sociale gedrag van een persoon.

tgr3

Zoals eerder gemeld bij RAIR Foundation USA, zijn de manieren waarop de niet-gekozen globalisten uw meest persoonlijke gegevens willen extraheren ongelooflijk ingrijpend. Ze omvatten apparaten die zijn geïmplanteerd in uw lichaam, huis en de steden waar u woont. Het doel is om met alle mogelijke middelen zoveel mogelijk informatie over u te verzamelen.

tgr4

De toekomst van het WEF omvat een constante bewaking van mensen en hun omgeving via het Internet of Bodies (IoB)-ecosysteem. Dit ecosysteem verbindt mensen met technologie via apparaten waardoor het forum enorme hoeveelheden gegevens over een persoon kan verkrijgen. De RAND Corporation legt uit dat,

Het Internet of Bodies, of IoB, is eigenlijk een ecosysteem. Het zijn een heleboel apparaten die met internet zijn verbonden en die software bevatten en die persoonlijke gezondheidsgegevens over u verzamelen of de lichaamsfunctie kunnen veranderen. We beschouwen het Internet of Bodies als de verzameling van al deze apparaten, evenals alle gegevens die de apparaten over jou verzamelen.

RAND waarschuwt dat de IoB ook onze meest intieme persoonlijke informatie in gevaar kan brengen en veel ethische bezwaren kan veroorzaken. Ze waarschuwen zelfs dat het “de wereldwijde geopolitieke risico’s kan vergroten, omdat toezichthoudende staten IoB-gegevens kunnen gebruiken om autoritaire regimes af te dwingen.” Zoals het WEF Global Risks Report in 2019 toegaf, “autoritarisme is gemakkelijker in een wereld van totale zichtbaarheid en traceerbaarheid.”

Ondanks de enorme risico’s en waarschuwingen ondersteunt het WEF de wijdverbreide invoering van het IoB, die ze kunnen gebruiken om menselijk gedrag te beheersen en tegelijkertijd toegang te krijgen tot de meest gevoelige gezondheids-, financiële en gedragsgegevens van een persoon. Dit ecosysteem maakt deel uit van de Vierde Industriële Revolutie die het WEF wil gebruiken voor zijn ‘great reset’-agenda.

Het is geen wonder dat het WEF in een rapport van juli 2020 er bij “aandeelhouders uit alle sectoren, industrieën en regio’s” op aandrong om de krachten te bundelen en samen te werken “om het potentieel van de IoB volledig te ontketenen”.

Gegevens tussenpersonen

Zodra onze gegevens zijn geëxtraheerd, staan ​​de World Economic Forums, “Data Intermediaries”, klaar om u te “helpen”.

“Deze derde partijen zouden dienen als schakels tussen mensen en entiteiten die hun gegevens verzamelen, of tussen bedrijven en hun partners.” Zoals Kate Kaye stelt: “ze kunnen vele vormen aannemen, van digitale agenten tot fiduciairs die mensen en hun keuzes op het gebied van gegevensprivacy vertegenwoordigen. Of het kunnen trusts zijn die namens individuele personen of bedrijven collectieve gegevensonderhandelingen faciliteren. Data-intermediairs zouden zelfs geautomatiseerde beslissingen kunnen nemen met behulp van kunstmatige intelligentie,” meldt Het WEF

Op hun meest basale niveau vergemakkelijken ze de uitwisseling van informatie; op hun meest geavanceerde niveau kunnen ze de besluitvorming op zich nemen, ook namens mensen.

Hoewel Klaus Schwab en het World Economic Forum willen dat de wereld gelooft dat het hun doel is om onze ‘gezondheid’ en ‘welzijn’ te verbeteren, zijn ze echter van plan de mens op wereldschaal te domineren.

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1790842

Corona-app is voorloper van ‘Europese Digitale Identiteit’ – nodig voor totalitaire controlestaat

21943nato eagle background

Document geeft Rusland gelijk: NAVO beloofde in 1990 geen verdere uitbreiding naar het oosten