in

Corona hoax: meestgebruikte PCR-test blijkt onbetrouwbaar, blamage voor RIVM

52e9d54b4c5bac14ea898675c6203f78083edbed5757714c702d78 640 covid 19

De Deutsche Akkreditierungsstelle, vergelijkbaar met TNO in Nederland, heeft de betrouwbaarheid van de PCR-test onderzocht. Deze test is ook in Nederland in gebruik om besmetting met het COVID-19-virus vast te stellen.

De getallen die wij allen dagelijks over ons heen krijgen zijn op deze test gebaseerd. Het RIVM telt elke positieve test als een besmetting met het virus.

Maar volgens het gerenommeerde Duitse onderzoeksinstituut geeft de PCR-test ten onrechte een positieve uitslag bij onschuldige verkoudheidsvirussen.

Het onderzoeksinstituut komt tot deze conclusie na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek dat gisteren is gepubliceerd. In dit onderzoek zijn naast echte COVID-19-samples ook twee onschuldige coronavirussen en een placebo door de test gehaald.

Het resultaat is schokkend. Een van de onschuldige verkoudheidvirussen testte zelfs in 7,6% van de gevallen positief voor   …..

Lees verder bij de bron: Viruswaanzin

En ook placebosamples gaven in 1,4% van de gevallen een positief testresultaat. De testkits waren afkomstig van verschillende fabrikanten. De betrouwbaarheid blijkt zeer variabel. De testkits van één fabrikant gaf zelfs tot 50% foute positieve testresultaten.

Het RIVM zou er goed aan doen om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van deze test als individueel diagnose-instrument. Daar is deze test niet geschikt voor. Ook dient het RIVM er bewust van te zijn dat op basis van onbetrouwbare testresultaten heel Nederland zucht onder maatregelen die de samenleving in de afgrond drijven. Hier moet verantwoording genomen worden om verdere schade te voorkomen.

Lees verder bij de bron: De RIVM-coronatests zijn onbetrouwbaar..!! – WantToKnow.nl

Het RIVM beschouwt elke positieve test als een nieuw besmettingsgeval van Covid-19. Door de testresultaten zonder toelichting te publiceren, maakt het RIVM zich schuldig aan misleiding, stelt Viruswaanzin. “Het RIVM kan op dit moment eenvoudigweg niet bewijzen dat het coronavirus zich überhaupt nog in Nederland bevindt.”

De website waarschuwt het RIVM in een open brief:

Indien ondanks de kennis over de ongeschiktheid van de PCR-test het beleid ongewijzigd blijft, is het van belang te begrijpen dat de betrokkenen zich blootstellen aan een mogelijke strafrechtelijke aansprakelijkheid voor de maatschappelijke, economische en menselijke schade.

Het RIVM schrijft op haar website over de PCR-test:

Dit is de meestgebruikte test. Met een wattenstaaf wordt een uitstrijkje genomen uit de neus en keel. Zo kan binnen 6 tot 8 uur worden vastgesteld of er genetisch materiaal van het virus in neus- of mondholte zit. Deze test gebruiken de GGD’en. Het duurt ongeveer 6 tot 8 uur voordat een uitslag bekend is. Er zijn inmiddels ook snelle PCR-testen in gebruik die binnen een uur uitslag geven.

Lees verder bij de bron: ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cor dist

Het kan wel! Britse regering gaat afstandsmaatregel heroverwegen

Schermafbeelding 2020 06 14 om 16.09.45

Duitse politieagenten vernederen zichzelf en knielen voor BLM-demonstranten