in ,

Corona in België: geen Paasfeesten, wél offerfeesten

geralt / Pixabay

Herinnert u zich de Paasfeesten afgelopen lente nog? Uiteraard niet. Ze mochten niet doorgaan. De kerken waren gesloten door de coronacrisis.

Stellen we volgende week rond deze tijd dezelfde vraag over de offerfeesten, dan zal het antwoord zijn: ja, die herinneren we ons. Moskeeën mogen immers tot 100 man ontvangen voor de vieringen.

Ook mogen de moslims thuis gezellig beestjes offeren met 5 extra mensen in hun bubbel. Kinderen niet meegeteld. Hoe was uw Paasfeest thuis? Juist, er was geen Paasfeest in familieverband. Mocht niet.

Het is onwaarschijnlijk hoe opnieuw het onderscheid wordt gemaakt tussen de brave Katholieke Vlamingen en de vele nieuwkomers die de islam aanhangen en tot op de dag van vandaag, ondanks jaren van protest – zelfs in de politieke praatbarakken, met wetsvoorstellen op uitstel – onverdoofd schapen en andere ‘reine’ dieren mogen slachten.

Tot in de badkuip van hun eigen huis toe. We kregen immers een attest in handen van het FAVV waaruit blijkt dat thuisslachting nog steeds de norm is en met andere woorden toegestaan door de overheid.

Indien u   …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter

    Iedereen vindt er iets van, jij ook?

    Mondkapjes: ieder levend wezen heeft het niet-onderhandelbare recht op onbelemmerde frisse lucht

    ‘Politici en beleidsmakers riskeren hun eigen levens als ze nieuwe lockdowns opleggen’