in ,

Corona in België: geen Paasfeesten, wél offerfeesten

geralt / Pixabay

Herinnert u zich de Paasfeesten afgelopen lente nog? Uiteraard niet. Ze mochten niet doorgaan. De kerken waren gesloten door de coronacrisis.

Stellen we volgende week rond deze tijd dezelfde vraag over de offerfeesten, dan zal het antwoord zijn: ja, die herinneren we ons. Moskeeën mogen immers tot 100 man ontvangen voor de vieringen.

Ook mogen de moslims thuis gezellig beestjes offeren met 5 extra mensen in hun bubbel. Kinderen niet meegeteld. Hoe was uw Paasfeest thuis? Juist, er was geen Paasfeest in familieverband. Mocht niet.

Het is onwaarschijnlijk hoe opnieuw het onderscheid wordt gemaakt tussen de brave Katholieke Vlamingen en de vele nieuwkomers die de islam aanhangen en tot op de dag van vandaag, ondanks jaren van protest – zelfs in de politieke praatbarakken, met wetsvoorstellen op uitstel – onverdoofd schapen en andere ‘reine’ dieren mogen slachten.

Tot in de badkuip van hun eigen huis toe. We kregen immers een attest in handen van het FAVV waaruit blijkt dat thuisslachting nog steeds de norm is en met andere woorden toegestaan door de .

Indien u   …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL = EU = VN = NWO = politiestaat = NEVER
10 maanden geleden

Wat de meeste mensen niet beseffen is dat wij leven midden in WWIII. Een oorlog die op een heel andere manier wordt bevochten dan andere oorlogen, maar het eind doel is het zelfde: macht en geld.
Banken, grote corporaties en regeringen/overheden hebben de afgelopen decennia plannen gesmeed om een wereldregering te vormen over de burgers van deze wereld. Een wereldregering onder satan.
En vandaar de strijd tegen christenen want verwacht wordt dat christenen zich niet overgeven !!!
Laat dat even tot U doordringen !! Voor de burgers is er slechts de rol als slaven die op alle manieren in de gaten gehouden met camera’s met gezichtsherkenning en camera’s boven alle wegen. Verzet is absoluut uitgesloten. Met 5G en AI worden de burgers op alle manieren gestuurd door een computersysteem. De mens wordt een soort Cyborg (zoals in Startrek) die slechts bevelen uitvoert maar niet zelf nadenkt.

De EU is niets minder dan een tussenfase … Landen leveren in stappen steeds meer bevoegdheden in bij de EU en nu snapt U ook dat landverrader Rutte daar beetje bij beetje hard aan mee werkt. En om dat failliesement wat te bespoedigen zien we van die vreemde plannen waar iederen zijn twijfels over heeft zoals klimaatmaatregelen die nergens op slaan. En vandaar ook de zogenaamde vluchtelingen die nooit zullen integreren. En vandaar dat Corona virus dat een niet natuurlijk virus is maar wat is gemaakt en opzettelijk is losgelaten op de burgers met het doel om de economie totaal te ontwrichten.

Op het moment dat de EU failliet is verklaard zullen corporaties en banken de macht opeisen en regeringen zullen dat alles namens de burgers accepteren terwijl zij in het complot zaten …
En hetzelfde spel wordt gespeeld in de VS.

Trump is in de VS hard bezig die cabal (zo noem je dat) op te rollen en daarbij wordt ook naar de EU gekeken.
Wie wat meer wil weten zou onderstaande link eens kunnen bekijken.

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/07/video-how-trump-nsa-q-jfk-jr-against_30.html

Moeten de burgers dus afwachten? Helemaal niet !!! Het is belangrijk dat burgers wakker worden en op alle mogelijk manieren protesteren en overal waar mogelijk aangeven dat zij het spel doorhebben.

Vangils
10 maanden geleden

Welk offer dank kromzwaarden,zullen ze bedoelen

Mondkapjes: ieder levend wezen heeft het niet-onderhandelbare recht op onbelemmerde frisse lucht

‘Politici en beleidsmakers riskeren hun eigen levens als ze nieuwe lockdowns opleggen’