in

Coronacijfers Zuid-Afrika spectaculair gedaald zónder lockdown & vaccin’s mét enorm gevaarlijke variant

covid 1984 spiro 1024x574 1

Volgens de kranten staan experts voor een enorm raadsel! In Zuid-Afrika zijn de corona-besmettingscijfers namelijk razendsnel gedaald. Dit terwijl ze daar zogenaamd last hadden van een enorm gevaarlijke Zuid-Afrikaanse variant én de overheid aldaar géén lockdown wilde implementeren.

Hoe kan dat nou? Zuid-Afrika zit op een sterk dalende coronatrend, maar heeft daarvoor géén draconische lockdown hoeven afkondigen. Een groot wetenschappelijk raadsel!

Dus wat is er gebeurd? Het Belgische HLN citeert epidemioloog Harry Moultrie. Die zegt in de Wall Street Journal dat ze niet weten hoe het kan dat de besmettingscijfers zo spectaculair gekelderd zijn in Zuid-Afrika.

Want er heeft geen massavaccinatie plaatsgevonden, en er is ook geen strenge lockdown geweest. Misschien dat er groepsimmuniteit is opgetreden? Maar dan zijn er relatief wel veel minder mensen aan gestorven dan gedacht werd toen iedereen riep dat de Zuid-Afrikaanse variant een enorm besmettelijke killervirus was.

Rond Nieuwjaar kreeg president ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6050bc6885f54020267f4a96

Nu leggen ook Duitse wetenschappers een link tussen AstraZeneca-vaccin en trombose

decrease teen births 300x182 2

Is het Gardasil HPV-vaccin gekoppeld aan het instorten van de geboortecijfers? Het lijkt er wel op!