in ,

Coronavirus dooft VOOR vaccinatie: Voormalig top-WHO-oncoloog zegt dat er ‘ECHTE KANS’ van is

52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Covid-19 zou “uit zichzelf kunnen uitroeien” voordat de wereld met enig komt, zei een vooraanstaande academicus, voorheen de oncoloog van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

“Er is een reële kans dat het virus op natuurlijke wijze zal uitbranden voordat er een vaccin wordt ontwikkeld” , schreef Karol Sikora, de decaan van de medische school van de Universiteit van Buckingham,  op Twitter.

We zien overal een vergelijkbaar patroon – ik vermoed dat we meer immuniteit hebben dan geschat. We moeten het virus blijven vertragen, maar het kan vanzelf verdwijnen.

De verklaring veroorzaakte nogal wat respons, waardoor Sikora later duidelijk maakte dat het zijn persoonlijke mening was en hij een “haalbaar scenario” voorstelde dat mogelijk zou kunnen zijn in de huidige “onbekende situatie”. 

De wetenschapper zei verder dat niemand weet “wat er zeker zal gebeuren” en drong er bij het publiek op aan zich te houden aan sociale afstandsregels.

Landen en bedrijven over de hele wereld racen om een ​​vaccin tegen Covid-19 te ontwikkelen, dat volgens de Johns Hopkins University tot nu toe meer dan 312.000 levens heeft geëist.

Eerder deze week onthulde de WHO dat acht vaccin-kandidaten momenteel klinische onderzoeken ondergaan, terwijl nog eens 110 kandidaten nu worden onderworpen aan preklinische evaluatie. Naties, waaronder Groot-Brittannië en China, zijn begonnen met het testen van op mensen.

Lees verder bij de bron: RT World News

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
handboeien en vaccinspuit en geld 300x225

Trump besteld half miljard smart vaccin injectienaalden met RFID en NFC voor Corona

islam 1565338299

Coronacrisis: Mensenrechten schendende islamitische dictatuur neemt groot belang in Disney, Boeing en Facebook