in , ,

Trump besteld half miljard smart vaccin injectienaalden met RFID en NFC voor Corona

Zwaar teleurgesteld zie je trouwe Trump aanhangers afhaken nu deze heeft besloten alles op alles te zetten om de Amerikaanse burger te vaccineren.

Ondanks wanhopige pogingen van professionele spindokters om het Trump verhaal levend te houden, is de grote oranje leider zelfs voor de meest getrouwen nu door de mand gevallen.

Nu is het de tijd waarbij het kaf van het koren wordt gescheiden en zal duidelijk worden wie oprechte intenties heeft en wie opereert volgens een bepaalde agenda.

De afgelopen jaren zijn wij diverse keren belaagd en belasterd omdat wij nooit in de “val van de cabal” en “Trump zal het moeras legen” verhaal hebben geloofd. Vanaf het prille begin is het voor ons duidelijk geweest dat Trump niets anders was dan een door de Rothschild gebruikt “asset” die moest fungeren om een ontevreden deel van de (Amerikaanse) bevolking te vangen met mooie praatjes.


De Amerikaanse ministeries van en hebben het bedrijf ApiJect Systems voor $ 138 miljoen een contract gegund voor de productie van honderden miljoenen corona injectienaalden, die kunnen worden voorzien van een RFID chip en GPS tag, waardoor de ‘live’ kan volgen wie waar zijn vaccin heeft gekregen.

Met deze ‘smart’ naalden kunnen binnen zeer korte tijd enorme aantallen mensen worden gevaccineerd, en zijn direct of indirect verplichte corona vaccinaties weer een stap dichterbij gekomen.

Rapid USA Inc, een tak van ApiJect Systems, begint onmiddellijk met ‘Project Jumpstart’, zodat het bedrijf eind dit jaar al meer dan 100 miljoen voorgevulde injectienaalden over de VS kan distribueren. Volgend jaar moet dat aantal zijn opgelopen tot meer dan een half miljard.

Eind 2021 wil Apiject Systems 330 miljoen smart naalden per maand produceren, genoeg om de hele Amerikaanse bevolking iedere maand te kunnen vaccineren.

Dat zijn er zoveel, dat in theorie de hele wereldbevolking in 2023 tenminste één corona kan hebben gehad.

Deze ‘smart’ naalden bevatten ieder een eigen (optionele) RFID chip of NFC (Near Field Communication) GPS-tag met een uniek serienummer, die gesynct kan worden met een .

Hierdoor weet de overheid in ‘real time’ welke naald wordt gebruikt om wat voor vaccin toe te dienen, en aan wie. Zo kan een ‘live’ vaccinatie ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws en Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.S.
9 maanden geleden

En ook dit kan zelfs eer nepnieuws zijn om iedereen op het verkeerde spoor te zetten en de burgers tegen elkaar uit te blijven spelen

marian kamp
9 maanden geleden

Dit is scam!!!

Wilma
9 maanden geleden

Ik kan me dit niet voorstellen. Zo is Trump niet.

Wim Q
9 maanden geleden

Dit moet in het licht zijn gebracht door de globalisten ofwel de cabal zelf om Trump in een kwader daglicht te zetten, het wordt te heet onder de voeten van kill bill en zijn companen.
Ik geloof wel dat Trump met een vacinatie bezig is puur en alleen om kill bill het gras voor de voeten weg te maaien en de ongelovige bange schaapje die om een vaccine gillen ook een alternatief te bieden.

Wim Q

alwine kerkhof
9 maanden geleden

Zelf slikt hij het malaria middel en zink, kan dit verhaal over de naalden niet geloven.

ELLEN BETHUME
9 maanden geleden

hier geloof ik helemaal niets van, dit is 1 grote leugen

‘Hernieuwbare’ energie is noch duurzaam noch groen

Coronavirus dooft VOOR vaccinatie: Voormalig top-WHO-oncoloog zegt dat er ‘ECHTE KANS’ van is