in , ,

Trump besteld half miljard smart vaccin injectienaalden met RFID en NFC voor Corona

handboeien en vaccinspuit en geld

Zwaar teleurgesteld zie je trouwe aanhangers afhaken nu deze heeft besloten alles op alles te zetten om de Amerikaanse te vaccineren.

Ondanks wanhopige pogingen van professionele spindokters om het Trump verhaal levend te houden, is de grote oranje leider zelfs voor de meest getrouwen nu door de mand gevallen.

Nu is het de tijd waarbij het kaf van het koren wordt gescheiden en zal duidelijk worden wie oprechte intenties heeft en wie opereert volgens een bepaalde agenda.

De afgelopen jaren zijn wij diverse keren belaagd en belasterd omdat wij nooit in de “val van de cabal” en “Trump zal het moeras legen” verhaal hebben geloofd. Vanaf het prille begin is het voor ons duidelijk geweest dat Trump niets anders was dan een door de Rothschild gebruikt “asset” die moest fungeren om een ontevreden deel van de (Amerikaanse) bevolking te vangen met mooie praatjes.


De Amerikaanse ministeries van Defensie en Volksgezondheid hebben het bedrijf ApiJect Systems voor $ 138 miljoen een contract gegund voor de productie van honderden miljoenen corona injectienaalden, die kunnen worden voorzien van een RFID chip en GPS tag, waardoor de ‘live' kan volgen wie waar zijn vaccin heeft gekregen.

Met deze ‘smart' naalden kunnen binnen zeer korte tijd enorme aantallen mensen worden gevaccineerd, en zijn direct of indirect verplichte corona vaccinaties weer een stap dichterbij gekomen.

Rapid USA Inc, een tak van ApiJect Systems, begint onmiddellijk met ‘Project Jumpstart', zodat het bedrijf eind dit jaar al meer dan 100 miljoen voorgevulde injectienaalden over de kan distribueren. Volgend jaar moet dat aantal zijn opgelopen tot meer dan een half miljard.

Eind 2021 wil Apiject Systems 330 miljoen smart naalden per maand produceren, genoeg om de hele Amerikaanse bevolking iedere maand te kunnen vaccineren.

Dat zijn er zoveel, dat in theorie de hele wereldbevolking in 2023 tenminste één corona kan hebben gehad.

Deze ‘smart' naalden bevatten ieder een eigen (optionele) RFID chip of NFC (Near Field Communication) GPS-tag met een uniek serienummer, die gesynct kan worden met een .

Hierdoor weet de overheid in ‘real time' welke naald wordt gebruikt om wat voor vaccin toe te dienen, en aan wie. Zo kan een ‘live' vaccinatie ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws en Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault 2

‘Hernieuwbare’ energie is noch duurzaam noch groen

52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Coronavirus dooft VOOR vaccinatie: Voormalig top-WHO-oncoloog zegt dat er ‘ECHTE KANS’ van is