in ,

Covid Hoax = VN Agenda 2030

global reset 05a

De Verenigde Naties en de veelal autocratische ledenregimes hebben grote plannen voor uw leven, uw kinderen, uw land en uw wereld. En die plannen blijven niet beperkt tot het dwingende “klimaat” -akkoord dat onlangs in Parijs is gesloten.

Terwijl de gevestigde media in de Verenigde Staten ISIS, voetbal en natuurlijk “opwarming van de aarde” aan het hypnotiseren waren, kwam vrijwel elke nationale regering / dictatuur ter wereld bijeen op de 70e jaarlijkse Algemene Vergadering op het -hoofdkwartier in New York [25 september 2015] om een ​​draconisch 15-jarig masterplan voor de planeet aan te nemen.

Topglobalisten zoals voormalig -chef Javier Solana, een socialist, vieren het plan, dat de top unaniem heeft “goedgekeurd”, als de volgende “Grote Sprong Voorwaarts” – ja, de oude campagneslogan van de Chinese Communistische Partij.

Het masterplan bestaat uit 17 “Post-2015 Sustainable Development Goals” (SDG's) met 169 specifieke “doelen” die aan de hele mensheid moeten worden opgedrongen – letterlijk alles, zoals het plan zelf expliciet stelt.

“Terwijl we aan deze collectieve reis beginnen, beloven we dat niemand zal worden achtergelaten”, luidt het VN-manifest getiteld Transforming Our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development .

Maar als u houdt van vrijheid, zelfbestuur, vrije markten of de Amerikaanse grondwet, dan zult u vrijwel zeker wensen dat de VN u achter zich laat.

Officieel genaamd “Agenda 2030”, is het VN- gericht op het “transformeren” van de wereld. Het programma is een vervolg op het laatste 15-jarige VN-plan, de ter ziele gegane “Millennium Development Goals ” of MDG's …

DE AGENDA

Misschien wel het meest opvallende kenmerk van Agenda 2030 is de praktisch onverhulde routekaart naar mondiaal socialisme en corporatisme / fascisme. Overweeg om te beginnen doel 10 van de agenda, waarin de VN, de nationale regeringen en iedereen op aarde wordt opgeroepen “de binnen en tussen landen te verminderen”.

Om dat te doen, zo gaat de overeenkomst verder, zal “alleen mogelijk zijn als rijkdom wordt gedeeld en inkomensongelijkheid wordt aangepakt”.

Regeringen moeten ook de controle over de productiemiddelen grijpen – hetzij rechtstreeks, hetzij via mandaten in fascistische stijl.

“We verbinden ons ertoe fundamentele veranderingen aan te brengen in de manier waarop onze samenlevingen goederen en diensten produceren en consumeren”, stelt het document. Het zegt ook dat “regeringen, internationale organisaties, het bedrijfsleven en andere niet-statelijke actoren en individuen moeten bijdragen aan het veranderen van niet-duurzame - en productiepatronen …”

eigen-niets7.jpg

In gewoon Engels beweert het Agenda 2030-document dat de huidige “consumptie- en productiepatronen” niet duurzaam zijn, dus we zullen met minder moeten rondkomen. Hoeveel minder? Het zou moeilijk zijn om een ​​duidelijkere en beknoptere beoordeling te vinden dan die van wijlen

Maurice Strong, de onlangs overleden Canadese miljardair en jarenlange VN-milieugoeroe die de Earth Summit in 1992 leidde, in een pre-Earth Summit-document: “Het is duidelijk dat de huidige levensstijl en consumptiepatronen van de welvarende middenklasse … met veel vlees. inname, consumptie van grote hoeveelheden diepvries- en ‘gemaksvoedsel', bezit van motorvoertuigen, talloze elektrische apparaten, airconditioning in huis en op het werk … dure huisvesting in de voorsteden … zijn niet duurzaam. ”

In werkelijkheid zijn dergelijke “levensstijlen en consumptiepatronen” duurzaam, zolang de vrijheid die welvaart mogelijk maakt niet wordt vernietigd in naam van het bereiken van “duurzaamheid”.

De VN en de milieulobby beweren dat we met minder moeten rondkomen omdat er nu te veel mensen op de planeet zijn die te veel hulpbronnen verbruiken. Maar deze reden voor het accepteren van door de VN opgelegde schaarste is overduidelijk onjuist.

Natuurlijk zouden de initiatiefnemers van Agenda 2030 beweren dat in plaats van ons te verarmen, het mondiale regime dat ze voor ogen hebben goed voor ons zou zorgen – bijvoorbeeld door middel van universele ziektekostenverzekering.

Een van de doelstellingen voor Doelstelling 3, het verzekeren van “gezond leven” en “welzijn”, is: “Bereik een universele gezondheidsdekking”, inclusief “vaccins voor iedereen”. 

Universele toegang tot “geestelijke gezondheid” en “seksuele en reproductieve gezondheidszorg” – codewoorden voor abortus en anticonceptie – zijn ook inbegrepen. Van alle regeringen wordt verwacht dat zij dergelijke diensten integreren in hun “nationale strategieën en programma's”, vereist de overeenkomst.

wef-reset-hoax-swab.jpg

HEROPVOEDING

Maar hoe belangrijk het zich richten op de gezondheidszorg ook is voor de globalistische intriganten, elk plan voor het opbouwen van internationaal socialisme zou ontbreken zonder ook de volgende generatie te richten op mondiaal-socialistische . En dus is een hele doelstelling van Agenda 2030 erop gericht ervoor te zorgen dat alle kinderen, overal, worden omgevormd tot wat de VN ‘agenten van verandering' noemt, klaar om het plan voor de nieuwe wereldorde vooruit te helpen.

“Kinderen en jonge vrouwen en mannen zijn cruciale actoren van verandering en zullen in de nieuwe doelstellingen een platform vinden om hun oneindige vermogens voor activisme te kanaliseren voor het creëren van een betere wereld”, legt de overeenkomst uit.

Het soort activisten dat de VN hoopt te maken van uw kinderen, wordt ook expliciet gedefinieerd in de overeenkomst.

“ Er tegen 2030 voor zorgen dat alle leerlingen de kennis en vaardigheden verwerven die nodig zijn om duurzame ontwikkeling te bevorderen, onder meer door middel van onderwijs voor duurzame ontwikkeling en duurzame levensstijlen, mensenrechten, gendergelijkheid, bevordering van een cultuur van vrede en geweldloosheid, wereldburgerschap en waardering voor culturele diversiteit en voor de bijdrage van cultuur aan duurzame ontwikkeling, “stelt het globale plan voor 2030.

Als je bedenkt wat de VN bedoelt met “duurzame ontwikkeling” – bevolkingscontrole, centrale planning, mondiaal bestuur en meer – neemt de agenda voor je kinderen een nog sinisterere toon aan.

“Duurzame” kinderen voor wereldburgerschap in de nieuwe orde zullen worden bereikt via wat de VN misleidend “onderwijs” noemt.

In het VN-document wordt alleen al het woord “onderwijs” meer dan 20 keer genoemd. En gedurende de overeenkomst pleit de VN openlijk voor het gebruik van scholen om de hele mensheid te indoctrineren in een nieuwe reeks waarden, houdingen en overtuigingen ter voorbereiding op de nieuwe “groene” en “duurzame” wereldorde. De onderwijsagenda van de VN stelt ook seksuele voorlichting centraal.

“Zorg tegen 2030 voor universele toegang tot seksuele en reproductieve gezondheidszorg [abortus en anticonceptie], ook voor gezinsplanning, voorlichting en onderwijs”, legt het document uit.

Lees verder bij de bron: henrymakow.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
brown umbrella on black sand

‘Geënscendeerde pandemie’: artsen over de hele wereld slaan alarm!

52e9d5474a56a514ea898675c6203f78083edbed5757714c742678 640 covid 19

Studie: Seizoensgebonden patronen van COVID-19 en griep zijn vergelijkbaar