in , ,

Daar begint het: Imam wil moskeeën bouwen in onze grote steden met buitenlandse geld

Engin_Akyurt / Pixabay

Yassin Elforkani, hoofdimam van de Blauwe Moskee in , wil komende jaren in alle grote steden van een moskee bouwen. Dit wil hij met buitenlandse geldschieters doen, zegt hij in Dit is de dag van Radio 1.

De Tweede Kamer zal hier niets tegen kunnen doen, zolang niet gezond onderscheid gemaakt wordt tussen kerk en moskee.

pompen miljoen in Nederland

De imam noemt als een mogelijke financier van de nieuwe moskeeën. Koeweit behoort tot Arabische landen die miljoenen pompen in de verspreiding van de salafistische islam in Nederland.

Het doel is heel te onderwerpen aan de islam. De islam ziet Europa namelijk als drager van het christendom dat vernietigd moet worden.

‘In elke grote stad’

Volgens Elforkani zijn er al “vergevorderde plannen” om binnenkort een moskee te openen in een Nederlandse stad, “betaald vanuit het buitenland”.

Daarnaast wil hij komende jaren “in vrijwel elke grote Nederlandse stad een moskee neerzetten met buitenlandse financiering”.

Kleine voorbode

Imam Elforkani (boven) windt er geen doekjes om. Hij wil met Arabische oliedollars een stortvloed van over Nederland uitstorten. Een kleine voorbode biedt hij al de omwonenden van zijn Blauwe Moskee in Amsterdam.

Die worden elke vrijdagmiddag getrakteerd op …..

Lees verder bij de bron: Cultuur onder Vuur


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goh van de dag! Onderzoek: UWV, SVB, Belastingdienst en DUO schieten tekort

Belangrijke boodschap voor jongeren in Nederland