in , ,

Daar begint het: Imam wil moskeeën bouwen in onze grote steden met buitenlandse geld

Engin_Akyurt / Pixabay

Yassin Elforkani, hoofdimam van de Blauwe Moskee in Amsterdam, wil komende jaren in alle grote steden van een moskee bouwen. Dit wil hij met buitenlandse geldschieters doen, zegt hij in Dit is de dag van Radio 1.

De Tweede Kamer zal hier niets tegen kunnen doen, zolang niet gezond onderscheid gemaakt wordt tussen kerk en moskee.

pompen miljoen in Nederland

De imam noemt Koeweit als een mogelijke financier van de nieuwe moskeeën. Koeweit behoort tot Arabische landen die miljoenen pompen in de verspreiding van de salafistische islam in Nederland.

Het doel is heel Europa te onderwerpen aan de islam. De islam ziet Europa namelijk als drager van het christendom dat vernietigd moet worden.

‘In elke grote stad’

Volgens Elforkani zijn er al “vergevorderde plannen” om binnenkort een moskee te openen in een Nederlandse stad, “betaald vanuit het buitenland”.

Daarnaast wil hij komende jaren “in vrijwel elke grote Nederlandse stad een moskee neerzetten met buitenlandse financiering”.

Kleine voorbode

Imam Elforkani (boven) windt er geen doekjes om. Hij wil met Arabische oliedollars een stortvloed van over Nederland uitstorten. Een kleine voorbode biedt hij al de omwonenden van zijn Blauwe Moskee in Amsterdam.

Die worden elke vrijdagmiddag getrakteerd op …..

Lees verder bij de bron: Cultuur onder Vuur


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

We leven hier in Nederland, (nog) niet in een moslimenclave. Een burgeroorlog is de enige manier om nog iets van ons land te behouden.

EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Dit is precies wat door Islam kenners al tijden werd voorspeld. Moslims integreren niet. En dat is precies wat wat PIm Fortuyn eerlijk en openlijk naar buiten bracht en waarvoor Pim werd vermoord (nee, niet alleen door VvdG).
Islam is niet een religie maar een politieke beweging. En een Moskee is niet een kerk maar een centrum waar mensen worden aangemoedigd en opgehitst om vooral de eigen cultuur vast te houden en de westerse cultuur kapot te maken.
En de mensen (zoals Merkel, Macron, EU, Soros) die achter de migratie van moslims zitten wisten dat natuurlijk ook. Want het einddoel is een EU die in financieel en cultureel in elkaar stort, zodat de banken en multinationals de macht kunnen grijpen op hun voorwaarden en de burgers hun geld en hun vrijheid kwijt zijn.
Moslims zijn niet het doel maar het middel …..

Ik jeroen
1 jaar geleden

Drama

Ikke
1 jaar geleden

Bende

m.a.j. tiny van der pol
1 jaar geleden

Nog even en we hebben niets meer te zeggen in ons Nederland. Laat die achterlijke cultuur en van moslims maar weg. Altijd vechten uit geloofsovertuiging dat is toch geen basis om een gemeenschap op te bouwen.

Goh van de dag! Onderzoek: UWV, SVB, Belastingdienst en DUO schieten tekort

Belangrijke boodschap voor jongeren in Nederland