in

Data analyse: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered

53e0d1434253aa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547849702a7cd39345 640 lockdown

Het onafhankelijke data analyse instituut Just Facts, dat zich baseert op zo breed mogelijke informatie van onder andere universiteiten, wetenschappelijke publicaties en gezaghebbende media, heeft berekend dat de lockdowns minimaal 7 x zoveel mensenjaren verwoesten dan ermee worden gered. Dit cijfer zal ‘waarschijnlijk’ zelfs 90 x hoger uitkomen.

De lockdowns komen daarmee in feite neer op het amputeren van een complete arm om een snijwondje in je vingertopje te ‘genezen’. Hoe langer wordt gewacht met het compleet opheffen van deze lockdowns, des te duidelijker zal het voor steeds meer mensen worden dat er kwade opzet in het spel moet zijn.

We schreven al eerder dat vele tienduizenden mensen niet of niet op tijd medische behandelingen hebben gekregen, omdat de ziekenhuizen vrijwel uitsluitend op corona zijn gericht, en de andere noodzakelijke zorg werd uitgesteld. Ook de impact op de geestelijk gezondheid is al enorm; in de Verenigde Staten zijn de antidepressiva niet aan te slepen, en wordt in sommige gebieden al over een ware zelfmoordepidemie gesproken.

Tientallen miljoenen mensen hebben reeds hun baan en bestaanszekerheid verloren, en daar gaan er nog vele tientallen miljoenen bijkomen. In Nederland moet de echte ontslag tsunami, waardoor het aantal werklozen hoogstwaarschijnlijk naar 1 miljoen of zelfs meer gaat stijgen, nog komen. De eerste slachtoffers zullen circa 500.000 ZZP’ers zijn die nu al op omvallen staan. Ook de instorting van het MKB is inmiddels begonnen.

Maximaal 7,4 miljoen mensenjaren gered, maar minstens 55,7 miljoen verloren

‘Gebaseerd op een breed spectrum aan wetenschappelijke data, heeft Just Facts berekend dat de angst die is gecreëerd door de reacties op Covid-19 –zoals de blijf-thuis bevelen, het sluiten van bedrijven, de overdrijvingen door de media, en legitieme zorgen over het virus- op zijn minst zeven keer zoveel mensenjaren zullen verwoesten als er door de lockdowns, bedoeld om de verspreiding van het virus te stoppen, zouden kunnen worden gered. Dit cijfer is het absolute minimum; het echte cijfer is waarschijnlijk meer dan 90 x hoger.’

Uit research blijkt dat ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9212886 469d418154 politie1

Mehmet K. (30), hoofdagent eenheid Rotterdam, opgepakt voor drugsbezit, schending ambtsgeheim, corruptie, witwassen

9071000514 8d37844943 b gay

Londen: megamoskee in de buurt van homo-wijk angstvallig stil gehouden