in

De aanloop naar de Derde Wereldoorlog Deel I

oorlog 1540893063
hucky / Pixabay

Sinds de komst van Joe Biden in het Witte Huis, is de oorlogsdreiging op het wereldtoneel in sneltreinvaart toegenomen.

Bijna dagelijks verschijnen er berichten waaruit blijkt dat de krachten achter de schermen nu aankoersen op de door hen gewenste Derde .

Ongeacht welke spelletjes er in de achtergrond allemaal worden gespeeld en wie precies degenen zijn die gebeurtenissen manipuleren en naar hun hand zetten, feit is dat als deze krachten een (wereld) oorlog in gedachten hebben, wij het volk, daar slachtoffer van zullen worden.

Men zegt vaak dat All Wars are Banker's Wars en dat zal in dit geval niet anders zijn.

We hebben enkele dagen geleden een artikel gepubliceerd waarin zo kort in het nieuwe jaar al duidelijk wordt welke kant we opgaan.

Er is vanuit Amerika met haar nieuwe Rothschild regering een hernieuwde demonisering van begonnen en er bestaat geen enkele twijfel dat het dit keer menens is en verder zal gaan dan ooit tevoren. Het is ook niet voor niets dat de Russische president zijn zorgen uitsprak over een mogelijke oorlog.

De bedoeling van deze serie artikelen is het signaleren van gebeurtenissen en/of berichten die laten zien dat de weg naar de Derde Wereldoorlog nu echt is ingeslagen. Een Derde Wereldoorlog die er volgens de hooggeplaatste vrijmetselaar Albert Pike absoluut gaat komen.

Alsof Joe Biden nog niet duidelijk genoeg was geweest, zo liet de NAVO er afgelopen dinsdag geen enkele twijfel over bestaan uit welke hoek de wind waait.

Tijdens een persconferentie sprak baas Jens Stoltenberg nogal onheilspellende woorden en vooral ook provocerende woorden richting Rusland.

In Brussel sprak hij op een persconferentie samen met Denys Shmyhal, de premier van Oekraïne.

Stoltenberg vertelde dat wij (het Westen) de afgelopen jaren …

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vac1

Verschillende Franse en Zweedse ziekenhuizen schorten Covid-19 vaccinatie van verpleegpersoneel op – 1 op de 4 werd ziek

pixabay hand oudere 02 vaccin 512x300 1

Na vaccinatie: Onrust in Brunssum na uitbraak Britse coronavariant, 4 mensen overleden