in

Meer bewijs van de Matrix: Informatie lijkt vijfde element van het universum te zijn

In de legendarische science fiction trilogie The Matrix (deel 1 in 1999) werd voorgesteld hoe hyperintelligente technologische wezens, aangestuurd door een ‘almachtige' A.I., de mensheid gevangen houden in een soort droomwereld.

Hacker Thomas Anderson (alias ‘Neo') ontdekt dat de realiteit om hem heen niet echt is, maar een digitale holografische bedoeld om alle mensen onder controle te houden, en vooral onbewust te houden van het bestaan van deze ‘Matrix'.

Terwijl de meeste mensen dit concept juist dankzij deze films associëren met ‘fantasie', blijkt de steeds dichterbij het bewijs te komen dat we inderdaad in een soort extern aangestuurde ‘Matrix' leven, en de werkelijkheid totaal anders is dan de mensheid altijd heeft gedacht.

In een research paper van de Universiteit van Portsmouth () is een gepubliceerd waarmee bevestigd lijkt te worden dat er een ‘vijfde staat van materie', zeg maar een ‘vijfde element' in het universum bestaat: informatie.

Dr. Melvin Vopson publiceerde in het blad AIP Advances zijn bevindingen dat informatie massa heeft, en dat alle elementaire deeltjes (de kleinste bouwsteentjes van het universum) informatie over zichzelf hebben opgeslagen, net zoals mensen dat hebben in hun .

Als bewezen wordt dat het experiment correct was, dan zal Vopson ontdekt hebben dat er naast vaste vorm, vloeibaar, gas en plasma nog een vijfde toestand van materie bestaat: informatie.

‘Dit zou een eureka moment zijn, omdat het de natuurkunde zoals we die kennen zou veranderen, en ons begrip van het universum zou verruimen,' gaf hij als commentaar.

‘En het is niet in tegenspraak met de kwantum mechanica, elektrodynamica, thermodynamica, of klassieke mechanica. Het completeert de natuurkunde met iets nieuws en onvoorstelbaar opwindends.'

Zeker één derde universum bestaat mogelijk uit informatie

Volgens Vopson zou de mysterieuze ‘donkere materie', waar bijna één derde van het universum uit is opgebouwd, uit informatie kunnen bestaan.

‘Als we aannemen dat informatie materieel is en massa heeft, en dat elementaire deeltje een DNA van informatie over zichzelf hebben, hoe kunnen we dat dan bewijzen? In mijn laatste paper worden deze theorieën getest, zodat ze door de wetenschappelijke wereld serieus kunnen worden genomen.'

Deze informatie kan volgens hem worden bewezen door deeltjes met anti-deeltjes met elkaar ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onthulde Pfizer-documenten bevestigen vaccinatieholocaust: Sterftecijfer proefpersonen was 3,7%!

De aanstaande lockdown van het Westen