in

De avondklok wordt nu onderdeel van ons bestaan

Er wordt gejuicht in het land, want de rechter heeft geoordeeld dat er aan de gehate avondklok onmiddellijk een eind gemaakt moet worden.

Het is echter een dode mus, want in plaats van dat wij, het volk, hiervan voordelen zullen ondervinden, wordt het alleen maar erger.

Net zoals er zich met de vaccinatiedoden een herhalend patroon voordoet, zo gebeurt dat ook met de gehate coronamaatregelen.

Opnieuw juicht het land, want de rechter heeft geoordeeld dat er een einde moet komen aan de gehate avondklok.

Het is simpelweg een herhaling van zetten met dat wat er gebeurde rondom de verplichte PCR test voor reizigers. Toen werd er door Jeroen Pols van Viruswaanzin/-waarheid een aangespannen tegen de staat vanwege de onrechtmatigheid van de verplichte PCR test voor terugkerende reizigers en deze werd door hem gewonnen.

Groot feest en iedereen was blij, maar zoals wij begin januari schreven heeft dit alles een (vooropgezet) averechts effect gehad.

Wat we hier zien is dat dankzij de rechtszaak van Jeroen Pols de precies de aanleiding heeft gekregen om de mazen die nog in hun wet zitten wettelijk te kunnen “repareren”.

Normaal gesproken kan een niet zomaar een uitspraak van een rechter naast zich neerleggen, maar met de nieuwe coronawet kunnen ze

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vaccinatieronde voor artsen in het Duitse Saarland: 54 procent kwam niet opdagen

Belastingdienst als belangrijkste financier: Belastingschuld door corona dreigt bedrijven fataal te worden