in

De EBOLA© bullshit

472907642 c1b2185fe3 bullshit1

De crisis acteurs zijn weer niet aan te slepen!

Met alle geweld wordt geprobeerd ons een pandemie van ongekende proporties aan te praten.

Met vereende krachten werken overheden samen met Big Pharma en de 100%  gecontroleerde massamedia.

De berichtgeving neemt onrealistische vormen aan.  Zelfs zodanig, dat de door de USA gepatenteerde AIDS mutatie onder de naam Ebola® zich op a-symmetrische wijze verspreidt:

  1.  Via de besmette artsen uit West-Afrika;
  2.  Via vliegmaatschappijen;
  3.  Via de injectienaalden van de preventieve vaccinatie-campagnes;
  4.  Via de massa-media.

Vooral dit laatste werkt op dit moment het meest efficiënt.

De berichtgeving in de media is angstaanjagend onvolledig en buitengewoon suggestief, gebaseerd op aannemelijk gemaakte, maar niet bewezen theorieën.

In Spanje is de eerste jezuïetenpater aan – naar men zegt – Ebola© overleden.

Twee Engelsen vliegen van London naar Macedonië en raken besmet met Ebola©. Zonder in de besmette haarden aanwezig te zijn geweest. Later zal blijken dat de beide mannen besmet zijn geraakt met een formaldehyde verbinding. Wat er van deze “uitbraak” terecht is gekomen weet niemand. U hoeft er ook niet op te rekenen dat de media zelfonderzoek gaan doen, daar heeft men gezien de volgende geplande “uitbraak” geen behoefte aan.

Ebola® blijkt na grote paniek vaak een doodgewone malaria te zijn, zoals in Dordrecht is geconstateerd.

Een Brit arriveert met een vliegtuig vanuit Sierra Leone in London, komt soepel door de douane, gaat naar huis, maar wordt na drie dagen ingesloten door de gealarmeerde medische brigade en in quarantaine gebracht. Niet bekend is of hij daar al weer uit is.

In Connecticut USA is een noodwet in voorbereiding om het mogelijk te maken dat iedereen die wordt verdacht drager te zijn van het Ebola© virus kan worden afgesloten van de buitenwereld.

Maar het kan nog gekker en het komt nog dichter bij huis. U weet, dat er in Mali een detachement Nederlandse huurlingen op uw kosten zit om bruine mensen bij het minste geringste af te knallen.  Welnu, in het chaotische Mali wordt nu een preventieve test-vaccinatie uitgevoerd, om te kijken of die werkt. Dit valt onder het hoofdstuk “besmetting door de injectienaald”.  Want we lezen dat er “lekker betrouwbare instanties” hun best doen om de ziekte onder controle te krijgen. Glaxo Smith Kline, u weet wel, die lui die een drummetje overtollig polio-virus in de Brusselse waterleiding hebben gedumpt. Dikke schadeclaim betaald, verder geen onderzoek nodig over hoe dat kon, klaar is kees.

http://nos.nl/artikel/708410-testen-ebolavaccin-in-afrika-begonnen.html

Maar zoals we zeiden werkt de verspreiding van het virus het meest efficiënt door de gecontroleerde media. Getuige het onderstaande filmpje gaan kolossen als CNN en de New York Times weer net een stapje te ver en verandert (met behulp van krakkemikkige “crisis-acteurs”) het Ebola© virus in 100% gepatenteerde BULLSHIT©.

./..

video is verwijderd

./..

Nog meer CNN Bullshit©

./..

./..

Wie maakt dit soort flauwekul eigenlijk? Hoe komt men aan de informatie? Waarom wordt er zo bar slecht geacteerd? De Sandy Hoax drill was beter georganiseerd!

We laten een Duitse journalist aan het woord, die zich bijna zijn hele carriere heeft laten “voeren” door vrinden bij de geheime diensten, met name de CIA en BND. Tussen neus en lippen door laat hij zich ontvallen, dat de BND (Bundes Nachrichten Dienst) in 1949 door de CIA is opgericht en eigenlijk niets anders dan een dochterorganisatie van die SMOM-gestuurde CIA is. In ieder geval heeft hij zijn beste reportages te danken aan “tips” van de inlichtingendiensten. Een collega die dit soort tips niet gebruikte en er over ging praten werd binnen de kortste keren ontslagen. Daarna werd er professioneel voor gezorgd, dat hij als journalist nergens meer aan de bak is gekomen.

https://www.youtube.com/watch?v=yp-Wh77wt1o

./..

Er bestaan dus geen onafhankelijke media. Wat ons hier wordt gepresenteerd zijn “tips” van geheime diensten aan de massa-media, die dus door diezelfde SMOM-gerelateerde geheime diensten worden aangestuurd en bijgestuurd.

We kunnen er gevoeglijk van uitgaan, dat ALLES wat we krijgen voorgeschoteld door de gecontroleerde media absolute onzin is, omdat het vrijwel altijd uit de koker van belanghebbenden komt. Onderzoeksjournalistiek bestaat niet meer. Onderzoeksjournalisten die nog wel waarheidsgetrouw verslag proberen te doen, zoals in Novorossiya, worden onder schot genomen door snipers.

Als Ebola© dus feitelijk gepatenteerde bullshit is, waar sterven de mensen dan wél aan? Het lijkt wel of de builenpest opnieuw is uitgebroken. Maar wat de gecontroleerde pers er nu van bakt tart iedere beschrijving en tekent het niveau van ook de Nederlandse journalistiek die dit soort Bullshit© één op één doorbrieven. Journalisten als doorgeefluik van de SMOM-gecontroleerde paniekzaaiers van de CIA en BND. Harde bewijzen zijn er niet. Onderzoek wordt niet meer gedaan.

Als een “false flag” compleet de bietenberg op gaat, zoals het neerhalen van Vlucht MH-17, dan bloedt het verhaal snel dood. Geen journalist die er nog werk van maakt.

Zo is dat dus ook met die zogenaamde Ebola©. Als het met die zo zorgvuldig geplande epidemie maar niet wil lukken, is er plotseling een (gepatenteerd) vaccin dat werkt en is het weer einde verhaal.

O, en er worden uiteraard al weer 3.000 Amerikaanse mariniers het epicentrum van het Ebola© gebied ingevlogen.

Het is zeker tijd om de diamantwinning en -handel in die regio over te nemen.

Of er zit gewoon olie.

Waar een epidemie al niet goed voor is.

Big Pharma, Big Oil en het Industrial-Military complex hebben toevallig allemaal dezelfde groot-aandeelhouders.

Lees ook nog even ons vorige stukje over deze dwaze vertoning:

DE OVERBEVOLKING EN EBOLA©

BILL GATES, GEORGE SOROS  EN EBOLA©

En ondertussen, terwijl iedereen druk met de Ebola© Bullshit is, wordt een wereldwijd geldende anti-terreur wet ingevoerd onder VN auspiciën:

Lees verder via HERSTEL DE REPUBLIEK.

Foto via Ben Brown cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SU 25 MH17 approach1

MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn

29725e3745483a13586aaad0 640 farmer1

Weer een leugen van de politiek ontmaskerd: Bom onder Nederlands mestbeleid