in ,

De horror: Bussen en trams krijgen ‘kuchschermen’, voorin instappen moet wegens massaal zwart rijden

In alle zesduizend stads-en streekbussen in worden komende weken kuchschermen voor chauffeurs ingebouwd. Dat meldt De Telegraaf.

Reizigers worden zo verplicht om weer voorin in te stappen voor controle bij het inchecken. Op die manier moet zwartrijden worden tegengegaan.

Ook in alle trams gaat dit gelden, zegt Pedro Peters van koepel OVNL tegenover de krant.

“Sinds de coronacrisis is er gemiddeld al zo’n twintig procent zwartrijders, omdat de voordeur ter bescherming van de bestuurder dicht blijft. Normaal is dat een à twee procent. Door het achter instappen schiet het percentage omhoog.”

Doorluchten bij elke halte

Uit verschillende tests van onderzoekorganisatie TNO is gebleken dat extra ventilatie in de bus gezonder is voor personeel en reizigers. “Chauffeurs gaan daarom bij iedere halte hun voertuig doorluchten door alle deuren te openen”, zo vertelt Peters.

“Ook gaan we eenrichtingsverkeer invoeren, voor erin en achter eruit. De kans op blootstelling aan het virus wordt zo nog kleiner, in aanvulling op de al verplichte mondkapjes”.

Volgens TNO-onderzoeker Jan Souman blijkt uit ….

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.S.
6 maanden geleden

Wat een onzin weer, dat 1-richtingsverkeer was er al in de bus, voorin erin, achterin eruit. Betekent dat dat die muilkorven niet meer hoeven als de chauffeur achter een wandje alsof hij in de dierentuin zit en hij de deuren open gaat zetten? Nou de metro nog, die stopt TOCH al overal en doen de deuren dan open en de chauffeur zit in een gesloten hokje, mooi, ook daar die muilkorven af.

NL kapot gemaakt door de eigen regering van binnen uit .....
6 maanden geleden

Zijn er nog burgers die in de onzin van CV geloven? Uit cijfers internationaal blijkt overduidelijk dat door overheden en instanties gerommeld wordt met de cijfers en dat het aantal zieken en doden als gevolg vrijwel te veraarlozen zijn. Blijkbaar heeft de overheid niets te doen of zij volgen een andere agenda (Nieuwe Wereld Orde) want anders valt niet te verklaren dat zij de mythe van CV er maar in blijven hameren.

Grote groepen artsen die dagelijk met patienten werken verklaren unaniem dat CV eenvoudig goed te bestrijden is met HCQ (hydrochloroquine) + Zn (zink) en zij zeggen dat er geen dodelijke slachtoffers zijn en dat het middel ook nog eens zeer goedkoop is en preventief te gebruiken.
Het middel is al jaren op de markt en is zeer veilig.
Waarom noemen overheden incl NL dan HCQ dan niet? Waarom wil de NL overheid perse een vaccin waarvan nu gezegd wordt dat dat mogelijk in 50 % van de gevallen effectief is en dat bovendien de zeer ongewenst eigenschap heeft dat geinjecteerd stoffen direct in de bloedbaan ingespoten wordt.

Waarom betaalt de NL regering een giga bedrag aan de criminele pharma industrie terwijl die pharma industrie geen enkele verantwoordeljkheid accepteert. Beginnen er dan niet allerlei alarmbellen te rinkelen?
En wie weet wat de pharma industrie (lees NWO) in het bloed injecteert?

Er is alle reden om zeer kritisch te zijn bij alles wat de overheid zegt en doet.
En het is de hoogste tijd dat een zeer grondig onderzoek van de regering / overheid plaats vindt door een onafhankelijke werkgroep die trouw is aan de burgers. Sinds Rutte is NL regering volledig van het pad geraakt.

En accepteer zeker geen vaccin !! En je weet niet wat je binnen haalt als je het wel doet.

Wachten we op de NWO of komen we nu in actie?
6 maanden geleden

En dan te weten dat het hele CV verhaal enorm opgeblazen is om de mensen te laten wennen aan een maatschappij die van boven af alles krijgt opgelegd. Vandaag mondkapjes en overal schermen, vandaa overal al camera’s boven de wegen en in de winkel centra.

Snappen jullie dat nu nog niet ? Dit is de maatschappij door Orwell al geschetst: een totalitair systeem waar alles van boven wordt gedicteerd en mensen als makke schapen moeten doen wat van boven wordt opgelegd. Zelf denken wordt niet op prijs gesteld. Mond open en slikken ….
En de elite steelt en rooft alles wat ze kan stelen en de mensen werken tot ze er bij dood neervallen.
De gezondheidzorg verkoopt alleen dure pillen die je niet beter worden maar je wel armer maken.

U denkt er niets aan te kunnen doen? Zij zijn met honderduizend en misschien een miljoen. De burgers zijn met 7 miljard !!! Maar dan moeten we wel in actie komen ….

Belgische Politievakbond is er klaar mee en wil dat ‘jongeren’ eindelijk benoemd gaan worden

Wetenschappers zijn bezorgd dat Corona te snel verdwijnt om een vaccin te kunnen maken …..