in , ,

De Jonge waarschuwt dat coronapas per 1 februari gaat verlopen zonder boosterprik: ‘Paar maanden terug was dit nog een complot’

sheeple

De coronapas is vanaf 1 februari alleen nog geldig als je op tijd je boostervaccin hebt gehaald. Als je negen maanden na je laatste vaccinatie nog geen derde prik hebt gekregen, krijg je geen QR-code meer.

Zorgminister Hugo de Jonge zei dat hij en zijn Europese collega’s het daar in Brussel over eens zijn geworden. Volgens de minister is het digitaal coronacertificaat ‘een goede manier om de grenzen open te houden’.

Auteur en spreker Hans van Tellingen reageert: “Aldus Hugo de Jonge. Die eigenlijk nog nooit iets heeft gezegd waar hij later niet op terug kwam.”

Stop de waanzin

“Twee keer een prik halen was volgens De Jonge genoeg om je vrijheid terug te krijgen. Maar zoals wel vaker heeft hij weer gelogen. Stop de waanzin,” zegt Tweede Kamerlid Wybren van Haga.

“Zoals FVD al voorspelde, zijn die ‘twee simpele prikjes’ niet genoeg. Elk half jaar moet je een booster nemen om je coronapas te hernieuwen, anders wordt je vrijheid afgepakt. Dit is een cyclus waar we nooit meer uit komen,” schrijft Forum voor Democratie.

Privilege

“Tja, natuurlijk moet iedereen zich verplicht blijven injecteren. Vrijheid is namelijk niet langer een onwrikbaar recht, maar een privilege geworden. En alleen als je je om de paar maanden door de staat laat injecteren mag je dat privilege behouden,” voegt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toe.

Jurist Kim Boon merkt op: …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d1414957a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c77297fd0924c 640 covid 19 canceled

Minister wil geen onderzoek naar verzamelen data van burgers door landmacht

belasting 1

Corona-logica: Belastingdienst krijgt miljoenen boete voor toeslagenaffaire, betaald door de belastingbetaler