in ,

‘De nieuwe stikstofwet is definitieve oorlogsverklaring aan agrarische sector!’

black and white cow

Vandaag debatteerde de Tweede Kamer over de nieuwe stikstofwet van het . Je weet wel, dat is gedrocht dat opeens gesteund wordt door de , en de SP, en dat ons land dwingt in 2035 maar liefst 50% minder stikstof uit te stoten.

Forum voor -leider Thierry Baudet denkt daar het zijne van. In een epische en felle speech ging hij los op het kabinet, minister Schouten, en de stikstofwaanzin.

Dit hier, dit voorstel van waarover we vandaag spreken: het is de definitieve oorlogsverklaring van minister Schouten aan de agrarische sector in . Een doodvonnis voor vele boerenfamilies die hun bedrijven, hun toekomst en hun levenswerk kapot gemaakt zien worden,” aldus Baudet terecht over wat het akkoord/de wet betekent voor onze Nederlandse boeren.

Het zou zogenaamd allemaal nodig zijn om de natuur te redden en de regering noemt het de ‘Wet stikstofreductie en natuurverbetering'. Maar een betere naam zou zijn: de ‘Wet toe-eigening boerenland om nog meer te kunnen huisvesten',” ging hij verder.

Want het is zonneklaar dat deze absurde plannen, die ertoe zullen leiden dat de agrarische sector wordt gedecimeerd en ons Nederlandse landschap onherstelbaar verandert – dat deze plannen natuurlijk helemaal niets met natuurverbetering te maken hebben.”

Zoals ik al vaker heb betoogd, is stikstof op zichzelf helemaal niet slecht voor de natuur. Sterker nog: het is verreweg de belangrijkste voedingsstof voor planten; fantastisch voor de meeste soorten natuur,” ging Baudet terecht ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rule of law

Orbán kiest toch voor de zak geld van de EU-kerstman en waant zich voorlopig veilig

person holding sparkler

Wauw!! Vuurwerkverbod leidt tot dubbele boetes: ‘Ook sterretjes verbieden’