in ,

De nieuwe werelddictatuur en de bevolking slaapt rustig verder

ff

Voor onze ogen gebeuren de meest bizarre dingen die bij het merendeel van de bevolking nauwelijks schijnen door te dringen.

Zo kunnen we binnen niet al te lange tijd gewapende Amerikaanse grenspolitie op Schiphol verwachten die op basis van diplomatieke onschendbaarheid mensen mogen doodschieten.

Het enige dat we nog kunnen doen, is het blijven signaleren wat er gebeurt en hopen dat er op het laatste moment toch nog genoeg mensen zullen ontwaken.

Een race tegen de klok want de nieuwe werelddictatuur voltrekt zich nu echt in een stroomversnelling, waarbij het weghalen van burgerrechten zodanig snel gaat dat dit is voltooid voordat het gros van de bevolking dit in de gaten heeft.

Op dit moment zijn er verregaande besprekingen tussen Amerika en over het stationeren van gewapende Amerikaanse grenspolitie op de Engelse luchthavens.

Als reden wordt het aloude mantra ISIS maar weer eens van stal gehaald want op deze manier zouden de Amerikanen er beter voor kunnen zorgen dat er geen ISIS jihadisten richting Amerika reizen.

De gewapende Amerikanen zullen volledige diplomatieke immuniteit krijgen en dus maakt het niet uit hoeveel mensen ze onterecht doodschieten.

Dit plan dat men binnen niet al te lange tijd hoopt te introduceren, vormt onderdeel van een wereldwijd Amerikaans plan, wat betekent dat er ook binnenkort gewapende Amerikaanse grenspolitie op Schiphol zal rondlopen.

Als jij ze toevallig aankijkt op een manier die ze niet aanstaat dan kun je vanaf dat moment zomaar een lijk zijn zonder dat er verder een haan naar kraait.

Onze overheid zal dat op dit moment waarschijnlijk niet willen toegeven omdat ze willen doen voorkomen alsof ze zelf ook iets in de melk te brokkelen hebben, maar als de Amerikanen hier een gewapende politiemacht willen stationeren dan gebeurt dat ook.

Bijna iedere dag en iedere week gebeuren er wel dingen die als gevolg van ISIS en/of radicaliserende moslims nog weer meer vrijheden bij de burgers weghalen.

Veel ouders zouden hun kinderen het liefste weghouden bij de staats opvoedfabrieken die wij scholen noemen.

Het is niet voor niets dat thuisonderwijs steeds meer aan populariteit wint en dat mag natuurlijk niet want dan worden de kinderen niet voldoende geprogrammeerd.

Maar, geen nood, in Engeland heeft men al de oplossing gevonden. Ook hier biedt ISIS uitkomst.

Thuisonderwijs in Engeland gaat drastisch aan banden worden gelegd omdat op deze manier radicalisering voorkomen kan worden.

De Engelse Minister van Onderwijs, Nicky Morgan, zegt dat ze heeft gemerkt dat sommige ouders de hoofden van hun kinderen “vullen met vergif”.

Onze Staatssecretaris Dekker had die nog niet gehoord en kan dat dus nog mooi even meenemen in zijn plannen om een einde te maken aan thuisonderwijs.

Dekker heeft dat waarschijnlijk niet eens nodig want hij heeft de volgende eisen bedacht voor thuisonderwijs:

Dekker wil dat ouders een onderwijsplan maken, over een hbo-diploma beschikken en een verklaring omtrent het gedrag overleggen.

Welk percentage van de Nederlandse ouders beschikt over een hbo diploma?

De plannen van Dekker zijn nog niet goedgekeurd, maar ongetwijfeld zullen daar op het laatste moment de argumenten van de Engelse collega aan worden toegevoegd.

Overheden en superoverheden zoals de Nazistaat Europe en Amerika maken op een ongegeneerde wijze misbruik van de door hen gecreëerde angst.

Ze doen dit vooral de laatste tijd door het creëren van schietpartijen op de eigen bevolking. Op beide continenten, en Amerika, vind dit plaats en geloof het of niet, er is nog steeds een aanzienlijk deel van de bevolking dat gelooft dat deze massamoorden worden veroorzaakt door geradicaliseerde moslims.

Zoals we in het begin van dit artikel schreven; alles gaat nu razendsnel. Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar het aantal massamoorden in Amerika tijdens de 8 jaar durende regering van George Bush dan komen we aan een aantal van 20. Als we de laatste 7 jaar van Barack Obama bekijken dan komen we aan een totaal van 162.
false flag
We hebben regelmatig geschreven over de toevalligheid dat bij iedere aanval op eigen burgers waarvan moslims de schuld krijgen, er altijd oefeningen bezig zijn.

Het vreemde van alles is misschien nog wel dat er zoveel over is geschreven, maar dat er nog nooit een overheid een verklaring heeft gegeven voor het feit dat dit iedere keer weer gebeurt.

Het antwoord is altijd weer doodse stilte.

Wie zich afvraagt hoe deze massamoorden worden gepland en voorbereid en waar ze hun “slachtoffers” vandaan halen, is de volgende video heel informatief.

video is verwijderd

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
25adda8db86b32c4 640 euro

De wereldwijde roversbende: vertrouwelijke gegevens nu wereldwijd inzienbaar

0

Politiestaat beperkt Persvrijheid in Nederland maar het kan ook anders….