Politici krabbelen terug: helpt protest dan toch?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. EU=UN=globalisme=N**ISME=fascisme=satanisme schreef:

  Laat je niets wijs maken. De EU, Globalisme, Cabal zijn een vervolg op het N**ISME van WWII ….
  De N**I’s zijn nooit opgehouden maar zijn na de oorlog ondergronds gewoon doorgegaan met hun plannen (zoals operatie Paperclip in de VS).
  En het zijn niet alleen de politici waar je mee te maken hebt maar machtige, rijke partijen achter de schermen die hier al meer dan 70 jaar aan werken. Deze mensen (zijn het wel mensen?) gaan voor niets uit de weg omdat openbaarheid betekent dat bekend wordt wie en wat zij werkelijk zijn.

  Via ondergrondse organisaties zitten zij achter de VN en vandaar ook die krankzinnige immigratie om de cultuur en de economie van de west europese landen compleet onomkeerbaar te verwoesten. Dat is geen toeval … de plannen van Agenda 21 zijn al 17 jaar geleden geschreven ..
  Uiteraard zullen de politici nu snel wat toegeven want burgers die wakker worden is het laatsts wat je wilt … maar je kunt er zeker van zijn dat de fascisten over een half jaar weer beginnen …
  Er is maar een oplossing: niet alleen moeten Merkel, Macron, Rutte etc weg maar belangrijker nog: de organisaties achter de schermen zoals de Rothschilds moeten volledig worden opgerold en partijen berecht in oorlogstribunalen.
  Bekijk onderstaande link eens:

  Wie het nieuws in de VS een beetje volgt weet dat Trump bezig is die cabal aan te pakken. En je ziet dan ook hoe geweldig uitgebreid die criminele organisatie is geworden.

  Wat moet gebeuren is dat de GeleHesjes acties onverminderd door moeten gaan maar ook dat de burgers beter wordt uitgelegd wat er aan de hand is. Het gaat niet om hoge brandstof belasting … of onvoldoende salaris. Het gaat om het feit of de fascisten onverminderd doorgaan landen en landsgrenzen te laten verdwijnen, dat er een centraal geleide economie komt van uit een centrale plek die alles beslist. Vrijhandelsverdragen waar een zeer beperkt aantal partijen van profiteren en de burgers kunnen verrekken. Een organisatie die landsregeringen volledig overbodig maakt … Een organisatie die burgers als niets meer ziet als slaven waarover ze naar willekeur kunnen beslissen.

  Valt wel mee? Hoe kan het dat Macron zelfs een EU leger tegen mensen wilde inzetten waarmee hij onmiddellijk verraadde waar deze fascist staat.
  Zal nooit in NL gebeuren? De NL regering is zo mogelijk nog erger dan de Franse regering en Rutte CS is absoluut niet te vertrouwen. Voorzichtig worden keer op keer bevoegdheden door Rutte naar Brussel geschoven met de mededeling dat de burgers zich geen zorgen hoeven maken.
  Wanneer hoorden we dat eerder??

  We zullen allemaal in actie moeten komen om er voor te zorgen dat er een toekomst is en blijft voor ons en onze kinderen. En dat kan het beste door NL een soevereine staat te laten zijn. Los van de EU.

Heb jij er iets over te zeggen?