in , ,

Delta variant? – PCR-test maakt geen onderscheid tussen varianten van ‘COVID-19’

wantrouwen man

De delta variant heeft zo zijn functie. Het maskeert de bijwerkingen van de eerste twee prikken, het maakt de mensen weer bang, het is de reden waarom politici vinden dat we een derde prik moeten halen.

In landen die iets op ons voorlopen wat betreft de Covid-19 verhaallijn zoals Amerika, Israël, en Australië zien we dat de mensen die twee prikken hebben gehad nu vanwege de deltavariant toch weer mondkapjes moeten dragen en in de strengste Lockdowns terecht komen die er ooit geweest zijn.

Hoe wordt de deltavariant eigenlijk gediagnosticeerd? De diagnose COVID-19 is al onbetrouwbaar, want de PCR test is onbetrouwbaar. Hoe wordt aangetoond dat het gaat om een nieuwe variant?

Dit vroeg een Amerikaanse dame zich af en haar post hebben we hieronder vertaald. Laat het even op u inwerken…

Ik mailde de CDC om hen te vragen hoe ze testen welke variant dominant is. Dit was hun antwoord. Wat denken jullie ervan?

 

“Dank uw wel dat u contact met CDC-INFO heeft opgenomen.

We hopen dat de volgende informatie over Covid-19 varianten u vraag beantwoord.

Op dit moment kunnen alle virale diagnostische testen voor SARS-CoV-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt, alle varianten voor het virus aantonen. Deze testen kunnen ons echter niet vertellen welke specifieke variant u (of een patiënt) zou kunnen hebben.

Om te kunnen zeggen welke variant aanwezig zou kunnen zijn in een testmonster moeten wetenschappers een “whole gnome sequencing” (WGS) uitvoeren op dat monster. (DF: Dat wil zeggen vaststellen wat het complete genoom is. Wikipedia: Genoom is de complete genetische samenstelling van een organisme, cel of virus). Op dit moment is WGS slechts beschikbaar voor surveillance (toezicht houden), en niet voor individuele diagnostiek.

Voor meer informatie over genoomtoezicht, ga naar de pagina: ‘Genomic surveillance for SARS-CoV-2 Variants’ op de website van de CDC https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/cases-updates/variant-surveillance.html” – CDC-INFO

Met andere woorden: De PCR-test maakt geen onderscheid tussen varianten.

Dat kun je alleen bepalen met ….

Lees verder bij de bron: Stichting Vaccin Vrij

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
climate science

Hypocriet tuig: EU regelt privéjets om de klimaatbobo’s rond de aarde te vliegen

fvpc

Frankrijk: politie patrouilleert door de straten van Parijs en vraagt om bewijs van vaccinatie