in , , ,

DENK-engnek Öztürk weigert bij microfoon Tweede Kamer te vertrekken, scheldt Kamervoorzitter uit

Wokandapix / Pixabay

Tijdens een debat over heeft Kamervoorzitter Khadija Arib () hard moeten ingrijpen. Selcuk Öztürk van zou -Kamerlid Sadet Karabulut daarin hebben verweten ‘terroriste' te zijn omdat ze de Koerdische afscheidingsbeweging PKK zou steunen.

Het is weer eens raak met DENK-straatvechter Selçuk Öztürk, die maar niet lijkt te begrijpen dat de geen arena is voor kooigevechten. Hij beschimpt andere Kamerleden door ze in verband te brengen met terroristische organisaties, en weigert te vertrekken bij het spreekgestoelte van het parlement.

De Tweede Kamer veranderde vanochtend weer eens in een schoolplein. Dankzij – jawel! – DENK. Die partij lijkt er maar niet in te slagen om zichzelf als een volwassene te gedragen in de plenaire zaal. Vandaag was het opnieuw raak, nadat Selçuk Öztürk het nodig vond om – volledig ongerelateerd aan het debat – een collega uit te maken voor steunpilaar van terroristen.

Het is niet voor het eerst dat Öztürk dit doet, dus Kamervoorzitter Arib was het eindelijk wel eens een keer zat.

 

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grootste planeet in ons zonnestelsel binnenkort met blote oog te zien

De lange arm van de Bilderberg groep reikt ver