in , ,

[VIDEO] Turkije en Qatar financieren in Nederland islamisme

Engin_Akyurt / Pixabay

Ronald Sandee, oud-medewerker van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD), sprak afgelopen maandag de leden van de Tweede Kamer toe.

Hij vertelde publiekelijk aan de Kamerleden en daarmee aan alle Nederlanders wat onder een kleine groep critici al wel duidelijk was; het islamisme maakt ook in grote stappen vooruit en wie dit ondersteunen.

Wel bleef onbenoemd dat het partijkartel hier zelf ook een belangrijke verantwoordelijkheid voor draagt door dit allemaal toe te staan.

Het met hun hoofdkantoor in Turkije, maar zeer sterk aanwezig in de moslimwereld, werken ook in actief door het ondersteunen van het islamisme, ze houden zich er tevens mee bezig om elke kritiek op de islam als islamofobie neer te zetten.

Ze willen de invoeren en hebben de Amsterdamse Blauwe Moskee in handen. De substantiële financiële middelen voor de islamitische organisaties komen vooral uit en Turkije.

https://www.facebook.com/watch/?v=162747995171679

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
scherpschutter1943
1 jaar geleden

De nederlandse overheid doet daar zelf ook al jaren aan mee. Ze subsidiëren de nederlands-islamitische stichting die in nederland in de nederlandse taal de koran uitgeeft. Dat alles tegen gereduceerde prijs. Dus heb ik dat boek gekocht. Waarom ? Ik wil weten wat mijn vijanden denken. Daarom

Vangils
1 jaar geleden

Niet erg in de 2ekamer staat ook het fijne boek koran moet toch kunnen samen gezellig lezen uit dat lieveboek lief zijn voor elkanders mooie geloof slaaplekker allen

Paul
1 jaar geleden

Qatar doet meer naar verluid. Lees deze en huiver.
https://www.scribd.com/document/437007548/Bender-Affidavit

Het Monopolyspel van de centrale banken, wie wordt de winnaar?

Gaan we weer: VN slaat alarm over vluchtelingenstroom Syrië van ongekende omvang