in , ,

[VIDEO] Turkije en Qatar financieren in Nederland islamisme

Engin_Akyurt / Pixabay

Ronald Sandee, oud-medewerker van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (), sprak afgelopen maandag de leden van de toe.

Hij vertelde publiekelijk aan de Kamerleden en daarmee aan alle Nederlanders wat onder een kleine groep critici al wel duidelijk was; het islamisme maakt ook in grote stappen vooruit en wie dit ondersteunen.

Wel bleef onbenoemd dat het partijkartel hier zelf ook een belangrijke verantwoordelijkheid voor draagt door dit allemaal toe te staan.

Het met hun hoofdkantoor in Turkije, maar zeer sterk aanwezig in de moslimwereld, werken ook in Nederland actief door het ondersteunen van het islamisme, ze houden zich er tevens mee bezig om elke kritiek op de islam als islamofobie neer te zetten.

Ze willen de invoeren en hebben de Amsterdamse Blauwe Moskee in handen. De substantiële financiële middelen voor de islamitische organisaties komen vooral uit Qatar en Turkije.

https://www..com/watch/?v=162747995171679

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. De nederlandse overheid doet daar zelf ook al jaren aan mee. Ze subsidiëren de nederlands-islamitische stichting die in nederland in de nederlandse taal de koran uitgeeft. Dat alles tegen gereduceerde prijs. Dus heb ik dat boek gekocht. Waarom ? Ik wil weten wat mijn vijanden denken. Daarom

Geef een antwoord

Het Monopolyspel van de centrale banken, wie wordt de winnaar?

Gaan we weer: VN slaat alarm over vluchtelingenstroom Syrië van ongekende omvang