in , ,

[VIDEO] Turkije en Qatar financieren in Nederland islamisme

Engin_Akyurt / Pixabay

Ronald Sandee, oud-medewerker van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (), sprak afgelopen maandag de leden van de Tweede Kamer toe.

Hij vertelde publiekelijk aan de Kamerleden en daarmee aan alle Nederlanders wat onder een kleine groep critici al wel duidelijk was; het islamisme maakt ook in grote stappen vooruit en wie dit ondersteunen.

Wel bleef onbenoemd dat het partijkartel hier zelf ook een belangrijke verantwoordelijkheid voor draagt door dit allemaal toe te staan.

Het met hun hoofdkantoor in , maar zeer sterk aanwezig in de moslimwereld, werken ook in Nederland actief door het ondersteunen van het islamisme, ze houden zich er tevens mee bezig om elke kritiek op de islam als islamofobie neer te zetten.

Ze willen de invoeren en hebben de Amsterdamse Blauwe Moskee in handen. De substantiële financiële middelen voor de islamitische organisaties komen vooral uit en Turkije.

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. De nederlandse overheid doet daar zelf ook al jaren aan mee. Ze subsidiëren de nederlands-islamitische stichting die in nederland in de nederlandse taal de koran uitgeeft. Dat alles tegen gereduceerde prijs. Dus heb ik dat boek gekocht. Waarom ? Ik wil weten wat mijn vijanden denken. Daarom

  2. Niet erg in de 2ekamer staat ook het fijne boek koran moet toch kunnen samen gezellig lezen uit dat lieveboek lief zijn voor elkanders mooie geloof slaaplekker allen

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Het Monopolyspel van de centrale banken, wie wordt de winnaar?

blank

Gaan we weer: VN slaat alarm over vluchtelingenstroom Syrië van ongekende omvang