in , ,

[VIDEO] Turkije en Qatar financieren in Nederland islamisme

islam 1551173423
Engin_Akyurt / Pixabay

Ronald Sandee, oud-medewerker van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD), sprak afgelopen maandag de leden van de Tweede Kamer toe.

Hij vertelde publiekelijk aan de Kamerleden en daarmee aan alle Nederlanders wat onder een kleine groep critici al wel duidelijk was; het islamisme maakt ook in Nederland grote stappen vooruit en wie dit ondersteunen.

Wel bleef onbenoemd dat het partijkartel hier zelf ook een belangrijke verantwoordelijkheid voor draagt door dit allemaal toe te staan.

Het moslimbroederschap met hun hoofdkantoor in Turkije, maar zeer sterk aanwezig in de moslimwereld, werken ook in Nederland actief door het ondersteunen van het islamisme, ze houden zich er tevens mee bezig om elke kritiek op de islam als islamofobie neer te zetten.

Ze willen de sharia invoeren en hebben de Amsterdamse Blauwe Moskee in handen. De substantiële financiële middelen voor de islamitische organisaties komen vooral uit Qatar en Turkije.

https://www.facebook.com/watch/?v=162747995171679

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
monopoly 2636268 960 720

Het Monopolyspel van de centrale banken, wie wordt de winnaar?

Syrië 1570441305

Gaan we weer: VN slaat alarm over vluchtelingenstroom Syrië van ongekende omvang