in

Regeringspartijen en Denk houden debat tijdens Wilders-proces tegen

De regeringspartijen VVD, , D66 en willen geen Kamerdebat over de ‘minder-Marokkanen-strafzaak tegen PVV-leider Wilders zolang de nog geen uitspraak heeft gedaan.

Wilders wil in aanwezigheid van premier debatteren over de bemoeienis van ambtenaren van het ministerie van met zijn strafzaak. Hij riep zijn collega's op zijn verzoek te steunen, in het belang van zijn verdediging.

“Dit is mijn laatste kans”, zei hij. “Als we het pas na de uitspraak van de rechter doen, en dan blijkt dat de de gang van zaken onacceptabel vindt, dan is het voor mij te laat.”

Alle oppositiepartijen behalve Denk steunen zijn verzoek. PvdA-Kamerlid Kuiken: “De schijn van bemoeienis wordt steeds groter, dus ik wil ook een debat.” 50Plus-leider Krol: “Heel Nederland praat over deze zaak, dus dan moeten wij er ook over praten.”

Forum voor Democratie was de eerste en een tijd de enige partij die …

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Baantjescarrousel: Samsom gaat ’kabinet’ Timmermans leiden

BUX is gelanceerd: gratis beleggen! Meld je aan en maak kans op gratis €100 aandeel!