in , , , ,

RE: De ruzie tussen Machiel de Graaf en Tunahan Kuzu tijdens het integratiedebat

g08rs0y4b9k

Tunahan Kuzu (DENK) en Machiel de Graaf (PVV) vliegen elkaar dus maandagavond tijdens het integratiedebat in de haren, waarin de PVV-er in normale en niet van dat extreem rechtse van Wilders verteld wat er leeft onder 80% van de Nederlanders.

Hoe kom ik aan die 80%? Geen idee, vind het een mooi rond getal en net goed schat ik zo in. Neem de “wees welkom gelukszoekers” zijn er niet zo heel veel, wie van hun heeft er een vluchteling in huis genomen? Juist niemand, nada, niks, geen één.

Daaraan tegen, de “extreem rechtse” Annabel Nanninga had een uit azc getreiterde homoseksuele asielzoeker in huis. Ik denk dat Machiel de Graaf heel goed de gevoelens die in de samenleving heersen verwoord, in juiste en nette taal. Al is het woord “multiculturele hel” wat ongelukkig gekozen, na gefrustreerd te zijn geworden van de woorden die de voorman van DENK uitkraamt.

Daar aantegen gaat de Nederlandse Turk Tunahan Kuzu wel héél wat stapjes te ver met verwijten.

Nog even over de “linkse” maar toch stiekem extreemrechtse grijze wolf Kuzu heeft het wel eens vaker aan de stok, waarin hij de PVV voor van alles en nog wat uit te maken zoals we van links gewend zijn.

Ik vind wel dat Machiel de Graaf bij de verkeerde club zit, zoals de PVV wil kun en mag je niet iedere “buitenlander” eruit zetten(zijn gewon de traditionele Nederlandse normen en waarden, Kuzu wil iedere autochtoon die niet naar de moskee gaat eruit zetten).

Gewoon alle “buitenlanders” behandelen zoals elke autochtone Nederlander behandeld wordt en er is niets aan de hand, géén VN-migratie pact dit land wordt daarmee te vol en onbestuurbaar.

We weten hoe het was met 15 miljoen mensen…

Even terug in de tijd met bovenstaande video en vergelijk met met vandaag de dag.

Zoals Juliana al eens zei in haar troonrede van 1950 en 1979: Nederland is vol, ten dele overvol. Toen waren we nog maar met 10 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde.

Koningin Juliana zei het al in haar troonrede van 1950, toen ons land nog geen tien miljoen inwoners telde.
Zij herhaalde dat in 1979: “Nederland is vol, ten dele overvol.”

Die Islamitische scholen en dergelijke moeten we niet faciliteren, dit creëert een gespleten samenleving en dat moeten we niet willen met zijn allen. Islam en de geloof loze zoals de meeste Nederlanders zijn botst met elkaar, totaal andere ideeën, opvattingen, normen, waarden en omgang. Nederland staat inmiddels tjokvol schreeuw-moskeeën, kerken worden steeds leger kortom de autochtone heeft door dat religie niet werkt.

Wat we wel kunnen doen is van elkaar iets leren máár vooral niet opleggen, zoals nu gebeurt als de minderheid weer eens iets wil afbreken van onze normen, waarden en tradities.

De gevolgen zullen zijn dat we in de toekomst 2 groepen creëren die tegen elkaar gaan strijden, je kunt het ook wel een burgeroorlog noemen. Een piepklein voorbeeldje blijkt het sinterklaas kinder feestje te zijn zoals we afgelopen dagen gemerkt hebben.

We moeten nu maar accepteren voor wat het is en vooruit kijken, want de geschiedenis moeten we nooit vergeten. Deze leert ons dingen op te lossen, voorkomen, veroorzaken en bovenal zien aankomen. Blijf rationeel met zijn allen en op naar een betere toekomst voor ons allemaal waar de ene echt wat meer moet inleveren dan de andere.

Als ik vlucht naar Turkije of Marokko laat staan Syrië of Afrika en de daaromheen liggende en ook veilige landen, omdat ik Rutte met zijn afbraakbeleid niet meer trek, hoef ik ook niet te verwachten dat ik een zakgeld, dak, eten, drinken, tv, smartphone of internet gratis en voor niets krijg aangeboden.

Net tijdens het typen binnen gekomen:

Gemaskerde vechtmachines slaan en schoppen priester 62 keer

Wees wijs en de week is voor de meeste van jullie bijna over de helft heen.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stemmen 1542757118

Waar zal ik als eerst jullie mee vervelen? Stemmen maar!

30562517863 4bb700b820 o

Boris Johnson (Br)exit? Maar wie is hij eigenlijk en wat is zijn achtergrond?