in , , , ,

Deze week de Coronawet, oftewel de volledige ontmanteling van onze rechtsstaat

global reset 05a

Nog even en dan zal de Nederlandse regering onder leiding van Mark Rutte&Co de in het voorjaar ingevoerde illegale noodverordeningen vervangen door een wettelijke regeling. Coronaminister Hugo de Jonge heeft bij de Eerste Kamer aangedrongen op spoed bij de behandeling van de wet. 

Op maandag 26 oktober zal de coronawet (nieuwe normaal wet) in de Eerste Kamer behandeld worden. Deze wet moest aanvankelijk op 1 juli 2020 ingaan maar is uitgesteld omdat het virus op dat moment nauwelijks nog iets voorstelde. De Tweede kamer stemde op 8 oktober in met een enigszins aangepaste vorm van de wet.

Veel is er echter niet veranderd. De wet is hooguit een klein beetje minder totalitair gemaakt. Zo is onder meer de bevoegdheid van de politie om bij mensen thuis binnen te vallen, uit het voorstel gehaald.

Ook de hoogte van de boetes is aangepast. Dat was 390 euro. Dat zou worden verhoogd tot 435 euro, maar dat is teruggebracht tot 95 euro voor ieder overtreding en er zit geen strafblad meer aan zo’n boete vast. De lengte van de wet was eerst een half jaar met daarna de mogelijkheid dat steeds met drie maanden te verlengen.

Dat is teruggebracht naar drie maanden met de mogelijkheid dat steeds met een maand te verlegen. Daar kan men dus ook tot in lengte van dagen mee doorgaan. Ook met de aanpassingen wordt de rechtsstaat nog steeds afgeschaft. Het plan is de wet vanaf 1 december in te voeren maar dat kan ook eerder. De kern van de wet blijft gehandhaafd net als in de noodverordeningen van dit voorjaar.

De idiote anderhalve meter afstand blijft gehandhaafd. Een maatregel die ons in menselijk, sociaal en psychisch opzicht deformeert. Daarnaast zal het slavenmasker voor iedereen en waar dan ook worden ingevoerd. Knuffelen met je eigen gezinsleden, familie of  vrienden zal een boete kunnen opleveren.

Met de invoering van deze wet handelen Rutte&Co volledig in opdracht van buitenlandse partijen. De Nederlandse bevolking zal te maken krijgen met een dictatuur opgelegd door internationale instanties en organisaties die volkomen lak hebben aan nationale rechtsstelsels en zeggenschap van parlementen. Ze zullen met hulp van hun marionetten onze vrijheid vernietigen en een wereldwijde controle vestigen. 

Nog nooit heeft een Nederlandse regering haar burgers zoveel absurde dwangmaatregelen opgelegd met zo weinig reden. Een regering die van het Wuhan-virus een oorlogsdreiging heeft gemaakt waardoor de Nederlandse bevolking in een totale idioterie is terechtgekomen. Het verlangen van de machthebbers om de hele wereld te domineren is zo oud als de mensheid zelf.

De geschiedenis leert ons dat er veel gekken zijn geweest die door duivelse hartstochten gedreven mensenlevens wegvaagden alsof het een lust was.

image003De elf grootste massamoordenaars uit de geschiedenis. Onder meer Hitler 30 miljoen doden-Stalin 40 miljoen en Mao Zedong 60 miljoen.

 

De wereldbevolking wordt opnieuw met genocidale barbaren geconfronteerd, die van plan zijn gruwelijke misdaden te begaan tegen de menselijkheid. Het creëren van een pandemie is de perfecte manier om wereldcontrole te implementeren. 

Creëer gewoon een virus, laat het los, hype de cijfers in de media, en knevel de wereldbevolking zodanig dat ze niets meer te vertellen hebben en straf al diegenen die weigeren de opdrachten uit te voeren met harde maatregelen.

Door de coronawet beschikken Rutte&Co over een dictatoriale volmacht onze vrijheid volledig aan banden te leggen. De praktijk zal uitwijzen dat onze rechtsstaat met deze wet wordt ontmanteld en daarmee onze basisrechten, onze privacy, onze vrijheid en onze mensenrechten grof zullen worden geschonden.

Mensen die niet vrijwillig thuisblijven omdat ze zogenaamd besmet zijn met het coronavirus of in nauw contact zijn geweest met een besmet persoon, kunnen hiertoe worden verplicht. Coronaminister Hugo de Jonge onderzoekt de mogelijkheid om zo’n coronaplicht in te voeren, met een boete of andere straf als sanctie.

Zo’n verplichting is volgens de minister nodig als een ‘stok achter de deur’. “Pas in een uiterste situatie, als mensen willens en wetens quarantaine weigeren, zal ik overgaan tot bijvoorbeeld de mogelijkheid van het verplicht opleggen van quarantaine,” schrijft De Jonge. Een plicht kan landelijk opgelegd worden of via de veiligheidsregio’s.

De Nederlandse regering kan met de coronawet alle instrumenten inzetten om de samenleving in constante situatie van stress en vrijheidsbeperkingen te houden. Ze zullen beweren dat ze het in het belang van de Nederlandse burger doen. Maar in de praktijk zal blijken, dat net als in het voorjaar, honderden Nederlanders het niet zullen overleven ten gevolge van uitgestelde zorg, eenzaamheid, depressie, zelfdoding en werkloosheid.

Het overdadig gebruik van de begrippen als proportionaliteit en noodzakelijkheid moeten de indruk wekken dat hier zorgvuldig met onze grondrechten omgegaan wordt. Maar niets is minder waar. De wet is een gedrocht dat niet in een democratische rechtsstaat thuis hoort.

De toelichting op de coronawet doet voorkomen alsof deze wet bijdraagt aan een democratische en grondrechtelijke versterking maar Rutte&Co krijgen een ‘blanco volmacht’ om ons verder te knevelen door de democratische spelregels en grondrechten volledig bij het oud vuil te zetten want met deze wet wordt definitief afscheid genomen van onze democratische rechtsstaat. Nog nooit werd onze samenleving zo gemanipuleerd. Wie weigert mee te doen aan deze tirannie zal worden beschouwd als een gevaar voor de rest van de samenleving. Ook de Nederlandse burger zal met een soort staat van beleg te maken krijgen.

image005De tirannieke machtsgreep die nu wordt verricht is in een aantal opzichten uniek. Zelfs de meest dictatoriale regimes in de geschiedenis hebben nooit menselijk contact verboden, zoals nu aan ons is opgedrongen.

Ze hebben onze burgerrechten, menselijke waardigheid, het plezier van het leven en ontspanning van ons afgenomen, maar dat is kennelijk nog niet genoeg. Zelfs het leveren van commentaar op de draconische maatregelen zal strafbaar worden gesteld. Dergelijke bevoegdheden zijn normaal gesproken voorbehouden voor zeer uitzonderlijke noodsituaties.

Verder kan men naar goeddunken groepsvorming verbieden, publieke plaatsen sluiten, het uitoefenen van bepaalde beroepen verbieden, winkels en bedrijven sluiten.  Ook bestaat er de mogelijkheid vormen van vervoer te verbieden en scholen en kinderopvang te sluiten. Verder biedt de wet de mogelijkheid het arsenaal aan maatregelen nog verder uit te breiden. Kortom, men kan de hele samenleving op slot zetten.

Zo mag u nu al thuis niet meer dan drie personen op bezoek hebben. Kinderen tot 13 jaar niet meegerekend. Buiten je huis mag je nog met maximaal 4 personen afspreken, buiten het eigen gezin. In de wet zijn bijzondere opsporingsambtenaren aangewezen om er op toe zien of u zich wel aan alle regels houdt.

Met de coronawet zal er een vorm van …..

Lees verder bij de bron: Franklinterhorst

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte whmm

Tegen alle beloftes in: regeldruk ondernemer toegenomen, kost 1,2 miljard euro per jaar meer

6415181851 25cb18ddab tesla screen

“Holy Sh*t!”: Video’s van Tesla’s volledig zelfrijdende bèta duiken op en zijn echt beangstigend