in , , ,

Dierproeven fors toegenomen, steeds vaker katten en honden

honden katten 1554899063
jarmoluk / Pixabay

Vanmorgen werd bekend gemaakt dat het aantal dierproeven(lees vreselijke martelingen) in , vorig jaar met 80.000 gevallen is gestegen tot het afschuwelijk grote aantal van 480.000 op jaarbasis.

In 2025 zou Nederland dierproefvrij moeten zijn, blijkbaar wil de in aanloop tot die tijd nog zoveel mogelijk dieren doodmartelen.

Het grootste aantal dierproefmartelingen wordt uitgevoerd op ratten en muizen, maar ook katten en honden worden nog steeds gebruikt voor deze totaal overbodige manier van martelen.

Uit nieuwe cijfers van de Nederlandse - en Waren Autoriteit (NVWA) blijkt dat het
aantal dierproeven met honden en katten in Nederland met bijna 50 procent is gestegen.

Er is intussen een gigantische bibliotheek met uitslagen van dierproeven, een bibliotheek waarmee elke dierproef in feite overbodig is gemaakt. Dit nog naast de geweldige resultaten op dit gebied middels computersimulaties.

Eén van de meest smerige constateringen is wel dat mensen die zich met hand en tand verzetten tegen dierproeven, in de media en de veelal worden weggezet als blinde dierenactivisten, sterker nog men stelt niet zelden dat het hier om terroristen gaat. Echter als je ziet wat de ‘wetenschap' deze arme proefdieren aandoet, kan je pas echt spreken over terreur!!

Zoals je begrijpt is het meest smerige wel het eerder genoemde martelen van dieren door zogenaamde wetenschappers, dierenbeulen die aan de cijfers te zien maar wat graag zoveel mogelijk dieren om het leven brengen.

Waar was en is 'er Dion Graus als het gaat om deze ultieme vorm van dierenmishandeling? Ach, deze vrouwonvriendelijke blaaskaak heeft ook al geen moeite met de intensieve martelveehouderij, dus wat wil je?

Trouwens over politiek gesproken: hoe is het mogelijk dat men de wetenschap laat begaan met een steeds groter aantal dierproefmartelingen, zo bezien bestaan de opvolgende kabinetten louter uit dierenbeulen.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
handgranaat 1554898620

Nederland in vredestijd met dalende criminaliteit: tsunami aan incidenten met handgranaten

4105613390 e0e98b7604 stemvee

Partijkartel-formatie logica: FVD (9 zetels) eruit en DENK (1 zetel) blijft, het maakt niet uit wat je stemt