in , ,

Partijkartel-formatie logica: FVD (9 zetels) eruit en DENK (1 zetel) blijft, het maakt niet uit wat je stemt

In Noord-Holland heeft men nog geen twee weken na de Provinciale Statenverkiezingen, die Forum voor er klinkend won, besloten dat er geen zaken te doen valt met de grote verkiezingswinnaar vanwege uitspraken van Thierry Baudet. Wie er echter nog wel aan tafel zitten, de minipartij (1 zetel), ondanks dat hun landelijke politici nog veel bizardere dingen zeggen.

In Noord-Holland waren ze er snel uit: ja, Forum voor Democratie won de verkiezingen. Maar nee, ze mogen niet meeregeren. Zelfs de angsthazen van de kropen liever op schoot bij GroenLinks, dan het over de rechtse boeg te gooien.

Eén van de redenen die werd aangedragen waarom men niet met FVD in zee wilde, waren de “uitspraken in het verleden en heden door de landelijke leiding van FvD”.

Oké, als je een landelijke leider hebt die veel controversiële uitspraken doet, dan mag je in Noord-Holland niet meer meespelen. Duidelijk.

Of tenminste… dat was dan duidelijk, behalve dat de GroenLinks-informateur Laura Bromet (wereldberoemd vanwege bijna huilen in de Tweede Kamer) vandaag doodleuk aangeeft wél met DENK te gaan praten. U weet wel de partij met de nationale leiding die vandaag nog vrouwelijke journalisten de mond probeerde te snoeren.

De partij die het terroristische Haga Lyceum steunt, en Kamerleden van andere politieke partijen aanpakt vanwege hun migratie-achtergrond. Ze noemen de Tweede Kamer een “haatzaaiclub” en riepen afgelopen zomer natuurlijk ook nog dat immigratiekritische Nederlanders moeten “oprotten“.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dierproeven fors toegenomen, steeds vaker katten en honden

De nieuwste en meest gestoorde voorstellen worden ontrafeld nu de Europese verkiezingen naderbij komen