in

Dijsselbloem zet nationale democratie op een zijspoor

‘Onze’ volksvertegenwoordiging heeft twee gezichten. In Nederlands overleg doen ze kritisch want Nederland houdt niet meer van de EU. Europa houdt niet meer van de EU. In overleg gaan ze echter wel steeds volledig voor de EU Superstaat. Nu was Dijsselbloem weer in het nieuws met zijn bedrog:

In zijn programma voor de Eurogroep pleit JeroenDijsselbloem voor Brusselse planbureaus die de nationale politiek mogen vertellen wat wel en niet mag. Dijsselbloems agenda voor is te vinden in zijn motivatiebrief ter onderbouwing van zijn kandidatuur. Het is een soort persoonlijk verkiezingsprogramma.

Dijsselbloem stelt in deze brief verdere integratie en centralisatie van het Europese economische beleid voor, waarin ‘competitiviteit’ het sleutelwoord is. Onderdeel van dit programma is flexibilisering van arbeidsmarkten, deregulering van productmarkten en hervormingen van pensioenen en sociale zekerheid.

Ja, de is weer pijnlijk. Neoliberaal Dijsselbloem (PvdA, voor wat dát nog waard is) gooit hier wel heel openlijk en expliciet het welzijn van de Nederlandse (en Europese) inwoner onder de trein! Flexibilisering, deregulering, hervormingen (lees: afbouw) van sociale zekerheid en pensioenen. Geen TTIP meer voor benodigd, duidelijk! Het is de droom van de heersende elite, en een nachtmerrie voor de samenleving. Meer macht en maximale winst voor politici en multinationals, meer onderdrukking en soberheid voor de bevolking. De Nederlandse bevolking moet kennelijk perse pijn lijden. Waarom?

Ik kan werkelijk niet uitdrukken hoe groot het bedrog is van de huidige lichting politici. Dijsselbloem profileert zich op EU-niveau als groot EU-fan en neoliberaal, en hoopt dat de Nederlandse bevolking, die hem heeft verkozen op een heel ander programma, niets merkt. Hij gebruikt hier uiteraard het principe van Juncker:

Juncker2-e14337525567991
Steeds weer komen politici bewust met slopende maatregelen die uitsluitend en alleen voor bankiers en grote multinationals voordelig zijn. Belust als ze zijn op macht, carrière in EU of bankwezen, status en , zijn ze blind geworden voor de belangen van hun eigen bevolking, van hun eigen familie en vrienden.

Laat het niet gebeuren, neem actie

En het meest vreemde? We laten het gewoon gebeuren…! Waarom? De eurofielen houden zich duidelijk niet in, op welke manier dan ook. Waarom rekenen wij dan ook niet af met het bedrog van Dijsselbloem, van Rutte, van 66, van de PvdA, van het CDA? (onder leiding van de CDA kwam o.a. de euro) Waarom tolereren we dit criminele (want landverraad!) gedrag? Waarom spreken we deze zo overduidelijk liegende en bedriegende politieke sujetten niet eens aan op hun misdadige gedrag? Ze verkwanselen onze welvaart en toekomst, en liegen en bedriegen zich een politieke en bancaire carrière in op kosten van uw welzijn. Steeds. Maar. Weer.

Nou, dat kan tegenwoordig! U kunt een referendum tegen uitbreidingsdrang van de EU organiseren. Daar moet u dan wel allerlei lelijke obstakels opgeworpen door de heersende elite voor overwinnen, we moeten dus op zoek naar een printer, enveloppe en postzegel. Lees meer over het afdwingen van een referendum op GeenPeil en Burgercomite-EU.

Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ben Wakker
3 jaren geleden

Beter ten halve gekeerd dan ten volle gedwaald. Van dit gezegd wil de EU en de criminele partijen achter de EU niet weten. ZIj moeten en zullen een fascistische wereldregering ook al weten zij dat zij daarmee ongelooflijk veel schade aanrichten. Gukukkig worden mensen wakker. Langzaam, maar het gebeurt. De verantwoordlijken zullen worden opgepakt en berecht. En hun finaciele tegemoetkomingen ontnomen. Het kan niet missen: dat zal de eindsituatie zijn.

We wisten het niet….

Let op: Vele items/posts verdwenen?!