in , ,

Dit is de dictatuur die beoogd EU-commissievoorzitster Von der Leyen voor ogen heeft

Een Duitse autocraat, waar kennen we dat toch van?

“Von der Leyen wil een eind maken aan het vetorecht van de lidstaten bij voorstellen over belastingen, -, -, sociaal en buitenlands beleid.

Ook haar voornemen het Stabiliteitspact met maximale souplesse toe te passen, valt bij premiers als niet in goede aarde. Datzelfde geldt voor haar voorstel voor een Europese garantie op WW-uitkeringen.

In een handreiking aan de parlementariërs beloofde Von der Leyen binnen honderd dagen met een wetsvoorstel te komen dat de vanaf 2050 klimaatneutraal maakt. Als tussenstap moeten de lidstaten in 2030 55 procent minder CO2 uitstoten.

Een nieuwe Europese klimaatbank moet helpen bij de financiering van de benodigde investeringen.”

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/von-der-leyen-zet-alles-op-alles-voor-steun-als-commissievoorzitter-bij-nee-stem-dreigt-oorlog~b3bdc901/

Lees verder bij de bron: TPOok

Photo by theglobalpanorama


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Laat de elite maar eens betalen !!!
1 jaar geleden

Gezien de ernst van de situatie stel ik voor dat de elite de kosten van alle maatregelen voor zijn rekening neemt. Dat zal voor deze groep geen enkel probleem zijn en omdat het welzijn van de wereld hun zeer ter harte gaat zal het voor hun ook geen enkel probleem zijn het voortouw te nemen bij deze maatregelen. De burgers hebben de afgelopen decennia weinig gezien van de giga winsten die de banken en multinationals hebben weten te behalen door waar mogelijk goederen in lage lonen landen te laten maken en te verkopen in de rijke landen en zelfs de belasting werd ontdoken.

Zodra we de toezegging van de multinationals en de banken hebben dat zij de kosten voor hun rekening nemen gaan we er direct mee aan de slag. En zo niet moeten we aannemen dat burgers weer eens een oor wordt aangenaaid en in dat geval moeten we aannemen dat dat hele klimaatverhaal weer een borrdje aap is.

Facebook’s digitale munt de Libra betekent het einde van jouw en mijn vrijheid

Klimaathoax probleem: Nederlanders willen helemaal niet van gas af