in ,

Dit wist u al jaren, nu durven ze het ook toe te geven: misdaad STIJGT, daders steeds jonger

Aan de jarenlange daling van het aantal misdrijven is een einde gekomen. Vorig jaar werden ruim 800.000 misdrijven geregistreerd, een stijging met 4 procent in vergelijking met 2018.

Wat opvalt is het groeiend aandeel jonge daders. Verder werden er fors meer meldingen van overlast gedaan.

Ook het aantal fraudegevallen nam in 2019 aanzienlijk toe, zo blijkt uit de jaarcijfers van de .

Korpschef Erik Akerboom wil dat de politie meer preventief dan repressief optreedt. ’De deelname van jongeren aan criminele activiteiten is zorgelijk en gaan we het komende jaar in de gaten houden. Snel verdienen door bijvoorbeeld via online handelsplaatsen spullen aan te bieden en zogenaamd te verkopen, kan een eerste stap zijn op weg naar een criminele loopbaan.

Of neem de kinderen die betrokken waren bij de rellen in Duindorp in de aanloop naar de jaarwisseling; de jongste verdachte is 9! Dat moeten we gezamenlijk aanpakken en vraagt een inspanning van bijvoorbeeld ouders, scholen, gemeenten én politie samen.’

Aan de hand van het beeld over 2019 constateert de korpschef dat we te maken hebben met een ‘crimechange’. Overlast door zwervers en personen met verward gedrag blijft toenemen.

Misdaad stijgt – Vooral onder ‘jongeren’

https://www.politie.nl/nieuws/2020/januari/15/cijfers.html

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL=EU=NWO=Rothschild CS=ZIONIST=1984=NEVER !!!
1 jaar geleden

Er is zeker sprake van crime change. Alleen zit die niet bij jongeren, maar bij de regering en bij de EU. Mensen zien dat er steeds meer regels en verboden komen, ze zien ook dat lonen al jaren stagneren terwijl prijzen stijgen en dat terwijl de rijken steeds rijker worden. Iedereen ziet dat immigratie een ramp is en de regering vindt het allemaal prima en legt de lasten bij de burgers neer. Het gedrag van immigranten is onbeschoft en de regering en justitie laat de bevolking volkomen in de steek en legt de rekening van de migranten die nooit zullen integreren bij de burgers. Rutte liegt iedereen voor.

Hier is sprake van niets minder dan een coup op wereldschaal door de elite. En de Nederlandse regering is onderdeel van dat complot. Dit gaat niet goed komen !!! Dit wordt burgeroorlog.

EU-parlement verbiedt nationale vlaggen

Stichting start kort geding tegen de Nederlandse Staat om 5G te stoppen