Het brein achter de CO2-tax, alweer George Soros?

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

3 reacties op “Het brein achter de CO2-tax, alweer George Soros?”

 1. NL regering volledig weg kwijt !!! schreef:

  UItstekend artikel. Maar als ik dit als burger al lang weet dat het hele verhaal van CO2 een hoax is hoe kan het dan dat onze overheden en regeringen dat niet weten? Hoe kan het dat zoveel internationale instellingen zoveel invloed en macht hebben weten te krijgen. Dat geeft aan dat onze regeringen geen kennis heeft van zaken !!!! En als ik rond kijk naar de regering in NL dan klopt dat ook wel met wat ik zie. Namelijk zeer jonge onervaren historici en juristen zonder enige werkervaring en zeker zonder enige levenservaring, wereldvreemd, groen als gras, gelovend in Sinterklaas …. Waarom zie ik geen oudere mensen met tientallen jaren levenservaring die de wereld kennen? Hoe kan het dat figuren als een Rutte minister president is in dit land? Hoe kan het dat een zekere FransTimmermans in Brussel zit namens Nederland? Heeft Nederland geen betere meer ervaren mensen?
  Mij valt op dat de politieke partijen een pot nat zijn geworden ….. Vergelijk dat eens met de regering 30 jaar geleden …..

 2. Clara schreef:

  Op dit moment is G.S. opgepakt en is naar Gitmo gebracht. Daar had ik enkele (betrouwbare) berichten over gelezen. Maar nu geeft de zoekmachine alleen maar oude meldingen over Soros, over de arrestatie niets meer. Zwaar gecensoreerd op dit moment.

 3. Idur schreef:

  Een reportage van Journaliste Venessa Beeley over de zogenaamde Humanitaire vredesmissie de Witte Helmen in Syrië
  Waar Soros/Mabel Wisse Smit betrokken is… Verwerpelijk! …Mot Dag TV

  https://youtu.be/oDD0BBNC_mA

Discuseer je mee?

Close