in , , ,

Meltdown bij de klimaatgekkies na lezen VN-klimaat-HOAX-rapport: ‘Neef (15) kreeg oxazepam om te kalmeren’

crazy 1545308997
A3DigitalStudio / Pixabay

Bij de NRC draait het klimaatalarmisme weer op volle toeren, maar columniste Ellen Deckwitz spant toch wel echt de kroon.

“De oudste neef (15), die dankzij de klimaatcrisis al jaren kampt met een pre-traumatische stressstoornis, was na het rapport zo van slag dat hij een oxazepam mocht”, zegt ze.

Het is moeilijk voor te stellen dat alles wat er in haar column staat echt gebeurd is, maar daar gaan we voor het gemak wel even van uit. Hoe moeilijk dat ook is.

De angst voor de gevolgen van klimaatverandering moet er echt keihard ingeramd worden, dus grijpt Deckwitz naar een oud en vertrouwd paardenmiddel voor links : kinderen.

Zij wil ons laten geloven dat haar neef zó labiel is, dat hij “dankzij de klimaatcrisis al jaren kampt met een pre-traumatische stressstoornis”.

Alsof dat op zichzelf al niet belachelijk genoeg is, moeten we vervolgens ook nog geloven dat de ouders hun tiener in die staat het angstaanjagende klimaatrapport gewoon laten lezen.

Want wat is er nou beter voor zo'n knaap dan herhaaldelijk te worden blootgesteld aan datgene waar je een ‘pre-traumatische stressstoornis' door hebt gekregen? Opvoedkundig volkomen verantwoord!

Ga ook eens films kijken met een verkrachtingsscène erin als je dochter ooit is verkracht, dat helpt echt!

Maar goed, dat zwaar ge-pre-traumatiseerde kind stellen ze bij de familie Deckwitz dus bloot aan de nieuwste versie van de klimaatapocalyps, en het kind stort in elkaar van .

Hartstikke vervelen voor de rest van het gezin, dus proppen ze hem een oxazepammetje in de …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn

Doemsdagrapport IPCC gaat voor klimaat maatregelen en lockdowns zorgen, er is iets anders aan de hand!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
code red BS e1628591328743

Doemsdagrapport IPCC gaat voor klimaat maatregelen en lockdowns zorgen, er is iets anders aan de hand!

flaw in climate change science

Silly Season bij de VN: 1989 versus 2021 Climate Doomsday (het is nu allemaal politiek)