in ,

‘Donald Trump is de eerste president sinds John F. Kennedy die zich verzet tegen de Deep State’

54e1d2424d51a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b742c7cd49e4d 640 trump

Voor wie het nog niet mocht weten: Trump is de man die ervoor vecht om de ‘Nieuwe Wereldorde’ (socialistische globalisten) ten val te brengen en ervoor te zorgen dat alle natiestaten kunnen blijven bestaan.

Achter de schermen is hij namelijk bezig met grote opruimacties in het grotere belang: het ten val brengen van de Deep State, de geldmagnaten die alle inkomstenbronnen ter wereld in handen hebben.

Een aantal ‘satanische bloedlijnen’ die door de eeuwen heen steeds meer macht gekregen hebben door hun eigen geld met beursmanipulaties te vermenigvuldigen en alles op te kopen wat van waarde is voor de mensheid. Dit met alle corruptie, leugens, manipulaties en misbruik van dien.

Bij zijn aantreden heeft Trump het volk  beloofd dat hij de ‘Deep State’ aan zou gaan pakken om een einde te maken aan de wereldwijde corruptie en verrijking van deze groep, die de wereld sinds WO-II in een permanente staat van conflict houdt.

Alle oorlogen zijn door de geschiedenis heen door deze zieke machten gecreëerd…Deep State is meerdere malen in de media aangekaart ,maar wordt als Fake neergezet. Men mag vooral niet wakker worden.

Eisenhower en J.F. Kennedy uit eigen ervaring vertelden ook over de Deep state.

Iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom alle Amerikaanse presidenten hetzelfde geopolitieke beleid van oorlog en conflict voeren, ondanks hun mooie praatjes en makkelijke beloftes, stuiten bij onderzoek al snel op het begrip Deep State, die praktisch alle ….

Lees verder bij de bron: The Balkans Chronicles

https://www.youtube.com/watch?v=TQ0imduTI1Y

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
blue and white labeled bottle

Eindresultaten van het Pfizer-vaccin: het is beschermend, maar voor hoelang?

social media card 1

Weet jij wie er bij jouw medische gegevens mogen komen?